Instant Gaming EU
 
 

The Front

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Front is een open survivalgame die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld waarin spelers door een barre en gevaarlijke omgeving moeten navigeren om te overleven. De game bevat een uitgestrekte en meeslepende wereld die gevuld is met zowel vriendelijke als vijandige NPC's.



    Spelers beginnen met niets anders dan de kleren op hun rug en moeten middelen bij elkaar scharrelen om te overleven. Voedsel, water en onderdak zijn essentieel om te overleven en spelers moeten constant op zoek naar deze middelen terwijl ze ook vijandige wezens en bandieten moeten afweren. Spelers kunnen ook bases bouwen om hun grondstoffen te beschermen en zichzelf verdedigen tegen vijandige aanvallen met tower defense-achtige vallen.



    Het spel heeft een dag- en nachtcyclus, wat een extra uitdaging toevoegt. Overdag kunnen spelers grondstoffen zoeken en de wereld verkennen, maar 's nachts worden vijandige wezens agressiever, waardoor het veel moeilijker wordt om te overleven.



    Een van de unieke kenmerken van The Front is het crafting-systeem. Spelers kunnen grondstoffen verzamelen en wapens, pantsers en andere nuttige voorwerpen maken om te overleven. Het spel heeft ook een skill tree-systeem waarmee spelers in level kunnen stijgen en nieuwe vaardigheden en extraatjes kunnen vrijspelen.



    The Front is een uitdagend en meeslepend overlevingsspel dat de vaardigheden en vindingrijkheid van spelers op de proef stelt. Met zijn uitgestrekte sandbox-open wereld biedt The Front een unieke en boeiende spelervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Front

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Front

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief