Instant Gaming EU
 
 

River Town Factory

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    River Town Factory is een spannend avontuur waarin je in de huid kruipt van een man die duizend jaar terug in de tijd reist en eigenaar wordt van een werkplaats. Met zijn kennis van de moderne wetenschap kan hij het productieproces sterk verbeteren en succesvol worden.



    Het spel bevat gedetailleerde spelmechanismen die draaien om de productie van allerlei goederen. Gebruik basismaterialen uit de oudheid om je productie te verbeteren en nieuwe technologieën vrij te spelen waarmee je moderne voorwerpen kunt maken.



    InRiver Town Factory kun je ook een relatie opbouwen met andere personages. Elk van hen brengt andere voordelen met zich mee voor je werkplaats en zorgt ervoor dat deze nog efficiënter wordt.



    In het spel kun je ook de omliggende gebieden verkennen, waar je vele missies kunt voltooien, vijanden kunt bestrijden en een kleurrijke cast van personages om mee om te gaan. River Town Factory heeft een eenvoudig maar boeiend gevechtssysteem dat gemakkelijk op te pikken is.



    Dankzij de gevarieerde gameplay kun je in River Town Factory opgaan in een uniek avontuur waarin je de mysteries van de oudheid met een modern tintje kunt verkennen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor River Town Factory

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over River Town Factory

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief