Instant Gaming EU
 
 

Arms Trade Tycoon: Tanks

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Arms Trade Tycoon: Tanks is een intense en meeslepende simulatiegame die je op de stoel van de bestuurder van een machtig wapenimperium zet. Als wapenmagnaat in de dop moet je je een weg banen door de complexe wereld van tankfabricage, verkoop en internationale handel. Bouw en breid je tankarsenaal strategisch uit, sluit deals met klanten en leveranciers en wees je rivalen te slim af om de ultieme wapentycoon te worden.



    In Arms Trade Tycoon: Tanks heb je controle over elk aspect van het bedrijf, van engineering tot grondstoffenbeheer en logistiek. De game bevat een groot aantal systemen waarmee je je doel kunt bereiken zoals jij dat wilt. Je kunt zelfs je eigen tanks ontwerpen en ze vanuit de bestuurdersstoel testen. Het is ook mogelijk om historische gevechten te simuleren om te zien hoe je tanks daarin zouden presteren, zodat je het ultieme wapen van gemechaniseerde oorlogsvoering kunt creëren.



    Met realistische tankmodellen, gedetailleerde economische en diplomatieke systemen en dynamische wereldwijde gebeurtenissen biedt Arms Trade Tycoon: Tanks een spannende en uitdagende ervaring voor spelers die hun zakelijk inzicht en strategische vaardigheden willen testen in de wereld van de internationale wapenhandel.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Arms Trade Tycoon Tanks

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Arms Trade Tycoon: Tanks

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief