Instant Gaming EU
 
 

Stories from the Outbreak

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Stories from the Outbreak is een spannende turn-based roguelike zombie RPG. In dit spel moet je een groep overlevenden uit de door zombies overspoelde stad Riga naar een veerboot over de Noordzee leiden. Het spel speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar de zombie-uitbraak heeft toegeslagen, en het is aan jou om je groep in veiligheid te brengen.



    De game biedt een unieke en meeslepende gameplay-ervaring met zijn procedureel gegenereerde levels, permadeath-systeem en uitdagende moeilijkheidsgraad. Je moet strategische beslissingen nemen, je middelen beheren en vechten om te overleven tegen hordes zombies terwijl je de veiligheid van je groep moet garanderen.



    Het beurtgebaseerde gevechtssysteem van de game geeft een spannende draai aan de gameplay, want je moet je bewegingen en tactieken zorgvuldig plannen om de zombies uit te schakelen. Je kunt ook grondstoffen verzamelen, wapens en uitrusting maken en nieuwe overlevenden voor je groep rekruteren.



    Bovendien is de verhaallijn van het spel fascinerend en boeiend, met verschillende verhalende gebeurtenissen en meerdere eindes op basis van de keuzes die je tijdens het spel maakt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Stories from the Outbreak

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Stories from the Outbreak

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief