Instant Gaming EU
 
 

Survivorman VR The Descent

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Survivorman VR The Descent is een meeslepende en intense virtual reality survivalsimulator die je meeneemt naar het Canadese noordpoolgebied voor een spannend verkenningsavontuur met de bekende survivalexpert Les Stroud, ook wel bekend als Survivorman. Dit spel biedt een zeer realistische en uitdagende ervaring die je overlevingsvaardigheden en instincten tot het uiterste test.



    Als je aan deze reis begint, strand je in de barre en meedogenloze wildernis van het Noordpoolgebied, met niets anders dan je verstand en een paar basisvoorraden. Je moet al je vaardigheden en kennis over overleven gebruiken om in leven te blijven in deze vijandige omgeving, waar het weer extreem is, het terrein verraderlijk en het gevaar om elke hoek loert.



    De gameplay in Survivorman VR The Descent is gebaseerd op de principes van overleven in het echte leven, dus je moet je middelen beheren, onderdak zoeken, vuur maken, op voedsel jagen en roofdieren ontwijken om te overleven. Je moet moeilijke beslissingen nemen, bijvoorbeeld of je onderkoeling riskeert om brandhout te verzamelen of dat je energie bespaart door in je schuilplaats te blijven.



    Het spel heeft prachtige graphics en meeslepende geluidseffecten die je meevoeren naar de Arctische wildernis, waar je uitdagingen aangaat die je fysieke en mentale uithoudingsvermogen op de proef stellen. Je moet je lichaamstemperatuur, vochtgehalte en honger in de gaten houden en ervoor zorgen dat je altijd op het ergste bent voorbereid.



    Survivorman VR The Descent is een aangrijpende en onvergetelijke ervaring die een unieke en spannende manier biedt om je overlevingsvaardigheden te testen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Survivorman VR The Descent

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Survivorman VR The Descent

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief