Instant Gaming EU
 
 

Dream Tactics

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dream Tactics is een videospel dat de strategische elementen van een tactische RPG combineert met de snelle actie van een kaartbattle, waardoor een unieke spelervaring ontstaat. Spelers moeten hun kaartspel opbouwen en beheren, waarbij elke kaart een andere vaardigheid vertegenwoordigt, en ze gebruiken om hun tegenstanders te slim af te zijn in beurtgebaseerde gevechten. Het spel speelt zich af in een middeleeuwse, apocalyptische wereld die wordt geteisterd door vijanden, waarin spelers de rol aannemen van leider van een groep dappere helden. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden en capaciteiten, die strategisch kunnen worden ingezet om een voordeel te behalen in de strijd.



    De graphics van Dream Tactics zijn een mix van pixelkunst en moderne effecten, waardoor een visueel opvallende wereld ontstaat die zowel nostalgisch als fris is. Het spel biedt een single-player campagne, waarin spelers zich een weg moeten vechten door hordes vijanden om Dream Eater te verslaan en de wereld van de ondergang te redden.



    Het deckbuildingsysteem van de game zorgt voor een hoge mate van maatwerk, aangezien spelers kunnen kiezen welke kaarten ze in hun deck opnemen en hoe ze deze rangschikken. Dit zorgt voor een grote verscheidenheid aan speelstijlen, van agressieve rushdown-strategieën tot defensieve turtling-tactieken, wat zorgt voor een uitdagende en boeiende ervaring. Naast de tactische gameplay heeft Dream Tactics ook een diepgaand en boeiend verhaal, met goed ontwikkelde personages en een rijke wereld om te verkennen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dream Tactics

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dream Tactics

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief