Eneba COM
 
 

Ticket to Ride

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ticket to Ride is een klassiek bordspel, ontwikkeld door Days of Wonder. Het doel van het spel is dat de spelers treinroutes bouwen die steden in heel Noord-Amerika met elkaar verbinden - en onderweg punten verdienen.



    De spelers pakken kaarten die verschillende gekleurde treinroutes voorstellen en gebruiken deze om hun eigen spoorwegnetwerk te bouwen. Ze kunnen proberen hun eigen routes te voltooien of proberen andere spelers te verhinderen hun routes te voltooien. Terwijl ze dit doen, moeten ze kaartjes trekken die fungeren als doelstellingen, en deze nastreven om hun punten aan het einde van het spel te maximaliseren.



    Ticket to Ride wordt geleverd met meerdere kaarten en regelsets, waardoor bij elke kaartvariant nieuwe strategieën en tactieken worden geïntroduceerd. Spelers kunnen elkaar uitdagen of zelfs tegen een AI-tegenstander spelen terwijl ze wachten tot er genoeg mensen bij elkaar komen voor een spelavond.



    Over het geheel genomen biedtTicket to Ride een leuke en uitdagende ervaring die je urenlang zal vermaken! Met zijn makkelijk te leren en toch moeilijk te beheersen gameplay-mechanismen in combinatie met aantrekkelijke visuals, is Ticket to Ride een titel die zeker niet zal teleurstellen!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ticket to Ride

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Ticket to Ride

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief