Eneba COM
 
 

Train Simulator 2015

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Train Simulator 2015 is een spel ontwikkeld door Dovetail Games dat gamers de spanning laat ervaren van het besturen van treinen in een realistische en meeslepende 3D-wereld. Het spel bevat een authentieke verzameling routes, locomotieven, rollend materieel, scenario's en activiteiten uit de hele wereld. Het bevat ook uitdagende weersystemen met realistische nachtverlichting voor extra sfeer. Spelers kunnen de controle nemen over iconische stoomlocomotieven zoals de Flying Scotsman of reizen naar minder bekende bestemmingen op klassieke diesellijnen zoals de Snowdon Mountain Railway in Wales.



    Spelers worden ondergedompeld in een intense rijervaring terwijl ze door besneeuwde sneeuwstormen vechten tijdens de spits of zware onweersbuien trotseren terwijl ze vracht door drassig moerasland vervoeren. Met meer dan 2700 mijl aan gedetailleerde routenetwerken - inclusief die op populaire routes zoals East Coast Main Line, New York-New Haven en Garmish-Partenkirchen. Train Simulator 2015 belooft zowel spannend als gevarieerd te worden. Train Simulator 2015 biedt drie moeilijkheidsgraden (Gemakkelijk, Realistisch of Expert) zodat spelers hun spelervaring kunnen aanpassen aan hun eigen capaciteiten; er zijn ook instructievideo's beschikbaar voor complete beginners die hulp nodig hebben om aan de slag te gaan met dit unieke simulatiespel in hobbystijl. Om de authenticiteit te waarborgen, is Train Simulator 2015 gebouwd met behulp van echte fysieke treinspecificaties en opnames van locomotiefcabines.



    Of je nu een spoorwegfanaat bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of iemand die gewoon wil genieten van de spanning van het besturen van een trein, Train Simulator 2015 is zeker een boeiende spelervaring. Met zijn realistische omgeving, uitdagende weersomstandigheden en gedetailleerde routenetwerken belooft Train Simulator 2015 een van de spannendste simulatiespellen op de markt te worden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Train Simulator 2015

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Train Simulator 2015

    Rivière
    Rivière
    6 feb. 2017 18:13on dlcompare.fr
    Je voudrais acheter la clé de train simulator 2015. SANS LA TROUVER. J'ai 79 ans, je veux payer, dites moi comment faire pour l'obtenir. Merci
    Ik zou graag de trein simulator 2015 sleutel kopen. IK KAN HET NIET VINDEN. Ik ben 79 jaar oud, ik wil betalen, vertel me alsjeblieft hoe ik het kan krijgen. Bedankt
    NeoPhysiX
    NeoPhysiX
    21 sep. 2014 09:34on dlcompare.fr
    Pour ceux qui avaient déjà Train Simulator 2014, vous n'avez pas besoin de l'acheter puisqu'il migre automatiquement vers Train Simulator 2015 gratuitement !
    Voor degenen die al Train Simulator 2014 hadden, hoef je deze niet te kopen omdat deze automatisch gratis migreert naar Train Simulator 2015!
    • Technische informatie

    • Categorieën : Simulatie
    • Uitgever : Dovetail Games
    • Ontwikkelaar : Dovetail Games
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 18 september 2014
    • Systeemvereisten
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 3
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief