Kinguin HP
 
 

Koop Command & Conquer 4 :Tiberian twilight

 • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

Aanschouw discipelen van Nod, want het einde is nabij. De bekroonde en bestverkochte Tiberium-saga van Electronic Arts komt tot een krachtig einde met Command & Conquer 4, dat een groot aantal innovaties zal introduceren in de klassieke snelle en vloeiende Command & Conquer-gameplay, terwijl de kerndwang behouden blijft waar fans in de loop van de geschiedenis van de serie zo van zijn gaan houden.

Het is het jaar 2062 en de mensheid staat op het punt van uitsterven. Tiberium, de mysterieuze, buitenaardse kristalstructuur die de aarde al decennialang teistert en de voornaamste reden was voor jarenlange, meedogenloze conflicten tussen het Global Defense Initiative (GDI) en de Brotherhood of Nod, staat op het punt om de planeet onbewoonbaar te maken. De mensheid staat op het punt van uitsterven wanneer Kane, de profetische leider van Nod, uit zijn isolement komt om het GDI te vertellen dat hij een systeem heeft ontwikkeld dat Tiberium kan controleren en de kracht ervan kan benutten. Maar hij kan dit Tiberium Control Network niet bouwen zonder GDI's medewerking. Zo komen de twee tegenover elkaar staande facties GDI en Nod onvermijdelijk in wanhoop voor hetzelfde doel te staan: voorkomen dat Tiberium de mensheid uitroeit. Na 15 jaar is het netwerk bijna voltooid, Tiberium is onder strikte controle en onze vernieuwde, pas geterraformeerde planeet staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk van voorspoed en vooruitgang. Het is op dat moment dat de wereldburgers zich serieus beginnen af te vragen waarom Kane ervoor koos om te helpen, en wat hij in ruil daarvoor wil. Deze vragen en meer leiden tot de dramatische slotakte van de Tiberium-saga. Met een groot aantal innovatieve nieuwe functies voor de snelle en vloeiende C&C gameplay, biedt Command & Conquer 4 spelers een geheel nieuwe manier om C&C te spelen. Een alles-in-een mobiele basis, persistente speler progressie in alle spelmodi die constant wordt bijgewerkt in een real-time online profiel, een 3-klasse systeem voor elk van de twee facties, coöperatief spelen, en een 5v5 objective-based multiplayer modus die teamwork en sociale interactie bevordert, maken Command & Conquer 4, anders dan elke andere C&C ervaring. De epische conclusie van de saga - Kane keert terug in de spannende conclusie van een van de langstlopende verhaallijnen in de game, verteld via grimmige live-action cinematics. Je kunt de campagne solo spelen of samen met een vriend(in) en coöperatief!

Kies je klasse uit drie unieke klassen van zowel GDI als Nod, elk met hun eigen gespecialiseerde eenheden en krachten, voor meer strategische en strijdlustige opties die passen bij jouw speelstijl naar keuze! Aanval, verdediging of ondersteuning welke klasse kies jij? Altijd onderweg Voor de allereerste keer in de C&C serie: een gigantische, mobiele, alles-in-één basis, The Crawler, waarmee je je basis kunt inpakken en verplaatsen met je leger voor een nieuwe laag van strategische diepte. Bouw eenheden terwijl je over het veld beweegt, en zet ze in waar en wanneer je maar wilt! Voortdurende spelersontwikkeling Hoe meer vijandelijke eenheden je vernietigt, hoe meer ervaringspunten je verdient om je spelersprofiel te verbeteren! Level-up om nieuwe eenheden, krachten en upgrades vrij te spelen om je leger nog krachtiger te maken! Vorm een team en ga online de strijd aan Sluit je online aan bij je mede-commandanten en ga de strijd aan met je tegenstanders in de grootste C&C multiplayer tot nu toe, met 5 vs 5 objective-based gevechten!

Kies je favoriete klasse en breng online strategie-actie naar een hoger niveau terwijl je doelstellingen verovert en je vijanden in elkaar beukt. Met het gloednieuwe partysysteem kun je met je groep vrienden van het ene online gevecht naar het andere gaan.Lees verder

Beste prijzen voor Command & Conquer 4

  Opmerkingen over Command & Conquer 4 :Tiberian twilight

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  Kane
  Kane
  9 apr. 2014 08:00on dlcompare.com
  <strong>DO NOT BUY THIS GAME, IT's WORST CNC GAME EVER</strong>
  <strong>DO NOT BUY THIS GAME, IT's WORST CNC GAME EVER</strong>
  James
  James
  16 jun. 2012 15:00on dlcompare.com
  I brought a game and the CD key has been used before.
  Ik heb een spel meegenomen en de CD-sleutel is al eerder gebruikt.
  Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
  • Technische informatie

  • Categorieën :
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : EA Los Angeles
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 18 mrt. 2010
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : XP / Vista / 7
   • CPU : Dual core
   • RAM : 1 Gb (XP) / 1.5 Gb (Vista / 7)
   • GPU : 256 Mb avec Pixel Shader 3.0
   • HDD : 10 Gb
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 16
  • Use your CD key on Steam to download jouw spel.

  • Use your CD key on Origin to download jouw spel.

  Meer informatie
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief