Koop Game of Thrones

 • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

In Game of Thrones is de wereld van Westeros in beroering en zijn er geruchten van oorlog. De verhaallijn van het spel werd gecanoniseerd door George RR Martin zelf, en het begint met de dood van Jon Arryn, de hand van koning Robert Baratheon.

In dit avontuur kun je twee personages spelen met totaal verschillende achtergronden: Mors "The Butcher" Westford, een gerespecteerd lid van de Nachtwacht, en Alester Sarwyck, een rode priester uit de clerus R'hllor. Het is mogelijk om naar emblematische plaatsen van de saga te gaan, zoals Port Real of de beroemde Muur en zijn zwarte kasteel. Je kunt kiezen uit vier verschillende klassen voor je held, passend bij je favoriete speelstijl.

Lees verder

Beste prijzen voor Game of Thrones

  Opmerkingen over Game of Thrones

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  Mr. B
  Mr. B
  24 mrt. 2013 14:30on dlcompare.com
  Onlinekeystore Game of Thrones games isn't steam, it's with a different type of serial and it uses direct download and you have to pay extra 2 euros to get the download link, if you don't know how to get it yourself from torrents.
  Onlinekeystore Game of Thrones games is niet steam, het is met een ander type serial en het gebruikt direct download en je moet 2 euro extra betalen om de download link te krijgen, als je niet weet hoe je het zelf van torrents moet halen.
  Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
  • Buy cheapest CD keys on online shops and download jouw spel for free through the seller or editor.

    
  • Use your CD key on Steam to download jouw spel.

  Meer informatie
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief