Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Koop Magrunner Dark Pulse

  • Koop jouw Magrunner Dark Pulse CD-Key.
Maak een prijswaarschuwing aan voor Magrunner Dark Pulse

Topwinkels DLcompare topverkoper

Wat gebeurt er wanneer sci-fi een puzzelspel ontmoet, aangevuld met elementen van Lovecraftiaanse overlevering? Nou, dan krijg je Magrunner Dark Pulse. Dat klopt, dit actie-puzzelspel neemt je mee op een reis rechtstreeks uit het brein van Lovecraft, of toch bijna, Cthulu is hier, en hij wacht op jou! Maar wie ben jij? Nou, jij bent een magrunner, genaamd Dax. Je bent getraind om een krachtig voorwerp te hanteren en bent geselecteerd om deel te nemen aan een zeer speciaal Ruimte Training Programma. Maar...het gaat al snel mis, en je zit al snel gevangen in een nachtmerrie wereld vol metLovecraft's monsters. Nu moet je vechten om eruit te komen, maar niet op de manier die je denkt. Want de enige manier om uit deze nachtmerrie te ontsnappen is door puzzels op te lossen. Je hanteert een MagTech-handschoen, waarmee je voorwerpen kunt polariseren en verplaatsen. Op die manier kun je de puzzels oplossen. Maar wees gewaarschuwd, dit zijn geen eenvoudige pogingen, want deze puzzels zijn bedoeld om de geest op de proef te stellen. Als je niet klaar bent voor dat soort puzzelactie, kun je beter vertrekken nu het nog kan. Maar als je een sterke ziel bent met een briljante geest, zul je in staat zijn om door meer dan 40 levels te navigeren die gevuld zijn met lastige uitdagingen en veel gevaar. Je wordt natuurlijk getraind, maar dat gaat maar tot zover. Kun jij de toorn van Cthulu en zijn volgelingen overwinnen? Lukt het je om eruit te komen? Of blijf je voor altijd in deze nachtmerrie?

Lees verder

Beste prijzen voor Magrunner Dark Pulse

Opmerkingen over Magrunner Dark Pulse

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Tika
Tika
27 jun. 2013 08:50ondlcompare.com
Hey. I started Steam for the first time in a long time. I came acrsos the Steam Greenlight Vote thing. And came acrsos this game.. I haven't heard about it before. But after seeing that 11 min. presentation of how to play the game. I had to buy it. Bought it yesterday. And spent most of Sunday playing it! Wow. What an awesome game. I had a few crashes. But mostly it's stable. I know it's early stage still but yea. I will defiantly tell my friends about this game!! Awesome. Best game I've plaid in a while!!! Two thumbs up!!
Hey. Ik ben voor het eerst in lange tijd met Steam begonnen. Ik kwam langs het Steam Greenlight Stem ding. En kwam dit spel tegen... Ik heb er nog nooit van gehoord. Maar na het zien van die 11 min. presentatie van hoe het spel te spelen. Ik moest het kopen. Ik heb het gisteren gekocht. En heb het grootste deel van de zondag ermee gespeeld! Wow. Wat een geweldig spel. Ik had een paar crashes. Maar meestal is het stabiel. Ik weet dat het nog vroeg stadium is, maar ja. Ik zal defiantly vertellen mijn vrienden over dit spel!! Awesome. Beste spel dat ik heb plaid in een tijdje!!! Twee duimen omhoog!!
  • Use your CD key on Steam to download Magrunner Dark Pulse.

Meer informatie
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief