Instant Gaming EU
 
 

Vegas Pro

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Vegas Pro is een krachtige, professionele videobewerkingssoftware die door velen in de industrie wordt geprezen om zijn robuuste functieset en gebruiksgemak. Het is ontworpen met zowel de professionele filmmaker als de beginner in gedachten en combineert een zeer intuïtieve interface met een reeks mogelijkheden die zowel uitgebreid als flexibel zijn, waardoor het een ideale keuze is voor elk videobewerkingsproject.



    Een van de opvallendste functies van Vegas Pro is de tijdlijngebaseerde bewerking met drag-and-drop functionaliteit. Dit zorgt voor een naadloze bewerkingservaring, aangezien gebruikers hun videoclips gemakkelijk kunnen rangschikken, bewerken en vergroten om een gepolijst product van professionele kwaliteit te maken. Daarnaast biedt het een reeks geavanceerde gereedschappen voor audiobewerking, kleurcorrectie en speciale effecten, waaronder ondersteuning voor 3D-bewerking en 4K-resolutie.



    Vegas Pro ontwikkelt zich voortdurend in reactie op feedback van gebruikers en technologische verschuivingen in de industrie. Regelmatige updates en verbeteringen onderstrepen de toewijding aan het leveren van videobewerkingssoftware die altijd top-of-the-line is, waardoor gebruikers verbluffende inhoud van hoge kwaliteit kunnen maken die zelfs de meest kritische kijker kan weerstaan.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Vegas Pro

    Koop je serie en download je software van de website of online winkel van de uitgever.

    Opmerkingen over Vegas Pro

    • Technische informatie

    • Officiële website : Vegas Pro
    • Categorieën : Video Editing
    • Uitgever : MAGIX Software GmbH
    • Verschijningsdatum : 3 augustus 2020
    • Systeemvereisten
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief