15 minuten van The Medium-gameplay

15 minuten van The Medium-gameplay

The Medium heeft het voor elkaar gekregen om een relevante plek te krijgen bij de meest verwachte spellen die we in 2021 zullen spelen. Hoewel de release van dit psychologische horroravontuur gepland was voor vorig jaar, is het een paar keer uitgesteld en kunnen we het eindelijk spelen op 28 januari 2021. The Medium bevat een spannende verhaallijn die ons naar een verlaten hotelresort zal brengen waar we onze psychische vaardigheden als medium zullen proberen te gebruiken om te onderzoeken wat er achter de vreemde fenomenen schuilgaat die zich in deze spookachtige plaats afspelen.

Op het eerste gezicht lijkt The Medium niets bijzonders te zijn, maar het is een unieke eigenschap in het spel die het vrij innovatief en opmerkelijk maakt. Het duale-werkelijkheidssysteem maakt het mogelijk om zowel de echte wereld als de spirituele wereld tegelijkertijd te verkennen. Je zult het spel vanuit beide perspectieven moeten verkennen om allerlei puzzels op te lossen naarmate je verder komt in het verhaal. Meestal zul je je op één ervan concentreren, maar soms zul je beide realiteiten tegelijk ervaren. Zoals je je kunt voorstellen, kunnen jouw acties in de ene wereld de andere beïnvloeden en zal de interactie tussen beide werelden de sleutel zijn tot het oplossen van de mysteries in The Medium. De naadloze overgang tussen werelden en de beklemmende en duistere sfeer van het spel dragen ertoe bij dat het een unieke horrorervaring wordt.

Je kunt nu meer leren over het spel en zien hoe het dual-reality systeem werkt door bijna 15 minuten te kijken naar de gameplay van The Medium in een video die onlangs door Bloober Team is gepubliceerd.

 

 

The Medium komt deze maand naar PC en Xbox Series X/S en je kunt het altijd voor de beste prijs vinden via onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief