Ontdek meer details over het dual reality systeem in The Medium

Ontdek meer details over het dual reality systeem in The Medium
24 nov. 2020 17:16

We hebben jullie al enige tijd geleden verteld dat The Medium een revolutionaire dubbele realiteitsfunctie zal hebben, zo uniek dat Bloober Team het gepatenteerd heeft. Hoewel we The Medium vanaf 10 december zouden kunnen spelen, is de release van het spel uitgesteld tot 28 januari 2021, wat niet zo erg is omdat het op dezelfde dag als Cyberpunk 2077 beschikbaar zou zijn, wat de keuze moeilijker zou maken.

Terwijl we wachten op de komst van het spel, blijft het ontwikkelteam van Bloober informatie over het spel onthullen. Spelproducent Jacek Zieba heeft in Gamingbolt-columns gesproken over verschillende aspecten van The Medium, te beginnen met de levensduur van het spel. Het lijkt erop dat het tussen de 8 en 10 uur zal duren om het verhaal te voltooien. Hoewel het een vrij kort spel lijkt als je het vergelijkt met sommige andere spellen die op dit moment beschikbaar zijn, moet je in gedachten houden dat The Medium een verhalend horrorspel is, dus dat is in dit geval volkomen normaal. Een ander punt dat genoemd werd, is het beroemde dual reality systeem dat spelers zo intrigeert.

 

 

“The main belief of the game is duality and providing different points of view, starting from story to gameplay ending, which is why dual reality gameplay is one of the foundations of The Medium. The game does not appear with dual reality gameplay all the time as players can expect to play in it about 33% of the game, while the rest of the game takes place within a single reality, either in the real world or in the spiritual world.”

Hij voegde eraan toe dat zelfs als hun doel is om de speler tijdens het spel te verrassen, het inderdaad beter is om deze functie niet te misbruiken met het risico dat het saai wordt. Elke wereld vanThe Medium biedt zijn eigen unieke spelelementen. Hij herinnert ons er ook aan dat The Medium inspiratie put uit titels als Silent Hill of Resident Evil, en dat de dubbele realiteit dit gevoel van onzekerheid, dat we in elk goed horrorspel kunnen vinden, zal versterken.

Je ontdekt het verhaal van The Medium op 28 januari voor PC en Xbox Series X. Aarzel niet om onze vergelijker te bezoeken om het te vinden voor de beste prijs.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief