Kinguin october campaign COM + BG
 
 

The Medium wordt gelanceerd op PlayStation 5

The Medium wordt gelanceerd op PlayStation 5
NEWS17 jun. 2021 09:00

De release van The Medium was lang verwacht dankzij het soort ervaring dat het biedt. Dankzij de unieke gameplay-mechanica kun je tegelijkertijd in twee universums duiken. Aan de ene kant de echte wereld, waar je een bloedbad onderzoekt dat in het verleden plaatsvond in een verlaten vakantieoord in Polen. Aan de andere kant de wereld van de geesten, een plek die angstaanjagend kan zijn en die wordt bewoond door rusteloze zielen, maar ook door wezens die veel gevaarlijker zijn. Door beide werelden op hetzelfde scherm te combineren, hebben de ontwikkelaars van Bloober Team een ​​uitdagend psychologisch horroravontuur gecreëerd met een donkere sfeer. Terwijl je de verlaten gangen van het Niwa Workers' Resort verkent, moet je met beide werelden communiceren om aanwijzingen te zoeken, puzzels op te lossen en de geheimen te ontdekken die lang geleden in deze door God vergeten plek zijn begraven, waarbij je je eigen leven in gevaar brengt in het proces.

The Medium werd goed ontvangen door de spelers toen het afgelopen januari werd uitgebracht, en het dual reality-systeem heeft veel lof gekregen, maar net als veel andere games was het niet op alle platforms beschikbaar vanwege een exclusiviteitsovereenkomst. Het is momenteel alleen beschikbaar op pc en Xbox Series X/S, maar daar komt binnenkort verandering in. Een beoordeling voor de PlayStation 5-versie van de game werd niet zo lang geleden gespot op de ESRB, en nu heeft Blobber Team bevestigd dat The Medium op 3 september 2021 op Sony's volgende generatie console zal verschijnen.

 

 

De PS5-versie van The Medium zal profiteren van de mogelijkheden van de console, met "volledige DualSense-controllerondersteuning". Als je op zoek bent naar een opwindende psychologische horrorervaring als geen ander, zou The Medium een ​​perfecte game voor je kunnen zijn, en de ontwikkelaar belooft dat het dankzij de nieuwe functionaliteiten op PlayStation 5 nog meeslepender zal zijn dan ooit.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief