BG PPC IG EN
 
 

Systeemeisen van The Medium zijn bekend gemaakt

Systeemeisen van The Medium zijn bekend gemaakt

Het Bloober Team heeft het voor elkaar gekregen om de aandacht van veel mensen te trekken met het aankomende psychologische horrorspel. The Medium biedt je een heel innovatieve benadering van de wereld van het bovennatuurlijke met een dual reality systeem dat je tijdens het avontuur tegelijkertijd de echte wereld en de spirituele wereld laat ontdekken en ermee laat interageren. In het spel sta je in de schoenen van Marianne, een medium dat in staat is om met geesten te communiceren en ze te zien. Ze wordt achtervolgd door visioenen van een vreselijke moord en zal de plaats onderzoeken waar die heeft plaatsgevonden. Haar zoektocht naar antwoorden wordt een spannend avontuur waarin ze geconfronteerd wordt met vreselijke wezens en geesten uit het verleden. Met haar beklemmende en duistere sfeer neemt The Medium je mee naar een mysterieus universum waar twee werelden worden vermengd met onverwachte resultaten.

De ontwikkelaars hebben zojuist een nieuwe video gepubliceerd die ons in staat stelt om meer details over The Medium te ontdekken. Het focust op Marianne's krachten als medium, en het geeft ons inzicht in hoe ze die kan gebruiken tijdens haar onderzoek. Het praten met geesten en het reconstrueren van herinneringen aan het verleden uit voorwerpen die ze vindt zijn slechts twee voorbeelden. De video laat ook een paar delen van de gameplay zien zonder al te onthullend te zijn, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over grote spoilers.

 

 

Naast de nieuwe video zijn de systeemvereisten om The Medium op de PC te spelen ook gepubliceerd door Bloober Team. De onderstaande afbeelding onthult alle details over de minimale en aanbevolen configuraties die je machine moet hebben als je het spel met verschillende prestatieniveaus wilt spelen.

 

the medium pc

 

The Medium komt op 28 januari op de Xbox Series X/S en de PC. Zoals gewoonlijk kun je de beste prijs vinden om het te kopen via onze prijsvergelijker.

10.82€
The Medium
The Medium
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief