Instant Gaming EU
 
 

A Plague Tale: Requiem heeft een prestatiemodus voor next-gen consoles

A Plague Tale: Requiem heeft een prestatiemodus voor next-gen consoles

Ontwikkelaar Asobo Studio is erin geslaagd het succes van A Plague Tale: Innocence te overtreffen met het vervolg. Het tweede hoofdstuk in het verhaal van Amicia en Hugo voert je voorbij de grenzen van Parijs en naar het Franse platteland om een land te verkennen dat is geteisterd door de Zwarte Dood. Beide broers en zussen zijn gegroeid en hun persoonlijkheden en vaardigheden zijn geëvolueerd door de gebeurtenissen in hun vorige avontuur, en het nieuwe spel biedt een andere benadering van veel aspecten van de gameplay, waaronder gevechten. Toch is A Plague Tale: Requiem een emotioneel en spannend avontuur waarin ze het opnemen tegen de wereld, en het heeft veel spelers geboeid met zijn verhaal, mechaniek en unieke setting.

Betere graphics dan ooit

Op technisch gebied doet A Plague Tale: Requiem heel goed de ellende van het leven tijdens zo'n kritieke periode in de geschiedenis van het continent weergeven met geweldige graphics, vooral op de PC. Maar Asobo Studio wilde een nog betere ervaring bieden. Het spel werd uitgebracht met de FPS afgetopt tot 30 op PlayStation 5 en Xbox Series X/S, maar consolespelers kunnen nu genieten van een prestatiemodus die de limiet verhoogt tot 60 FPS. De release van deze modus gaat gepaard met een patch die ook veel grafische verbetering brengt voor de PC. Daardoor ziet A Plague Tale: Requiem er op alle platforms beter uit dan ooit.

 

 

Deze veranderingen gaan vooraf aan de aanstaande lancering van A Plague Tale: Requiem op Nintendo Switch, die volgende week plaatsvindt. De ontwikkelaar van Microsoft Flight Simulator heeft met A Plague Tale: Requiem, en we kunnen het spel alleen maar aanraden als je op zoek bent naar een uniek avontuur met een aangrijpend verhaal om te spelen op Nintendo's hybride console. De graphics kunnen misschien niet tippen aan de versies voor andere consoles of PC, maar we weten dat de ontwikkelaar het maximale uit de mogelijkheden van de Switch zal halen.

Vergeet niet dat je A Plague Tale: Requiem CD sleutel met onze prijsvergelijker en wat geld kunt besparen. Ook raden we je ten zeerste aan om A Plague Tale: Innocence eens te proberen als je geen enkel detail van het verhaal wilt missen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief