A Plague Tale: Requiem verhaaltrailer is uit

A Plague Tale: Requiem verhaaltrailer is uit

Iedereen die Amicia en Hugo vergezelde in hun eerste avontuur kijkt reikhalzend uit naar het tweede hoofdstuk. Niet alleen is A Plague Tale: Innocence een geweldig spel dat spannende gameplay biedt op basis van stealth-mechanieken, maar het vertelt ook het ontroerende verhaal van twee broers en zussen die met alle middelen proberen te overleven in een wereld die ze niet begrijpen. Adembenemende scenario's met een unieke kunststijl die Frankrijk in de ergste momenten van zijn geschiedenis weergeven terwijl het onder de gevolgen van een vreselijke plaag ligt, vormen het perfecte decor voor een episch avontuur dat ongemakkelijke waarheden over de innerlijke aard van de mens onthult. A Plague Tale: Requiem is een meeslepend verhaal over twee kinderen die gedwongen worden heel snel op te groeien in een wereld die hen probeert te doden.

A Plague Tale: Requiem bouwt voort op het verhaal en de mechaniek van zijn voorganger om het tweede hoofdstuk van een onafgemaakt verhaal af te leveren. Het vinden van een mogelijk geneesmiddel voor Hugo's vreemde bloedziekte is wat beide broers en zussen het hele land doet doorkruisen na geruchten over een mysterieus eiland. Het verlaten van de stad opent volop mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ze zullen heel voorzichtig moeten zijn, want ze blijven achtervolgd worden. Beslissen wie je kunt vertrouwen is een belangrijk onderdeel van A Plague Tale: Requiem, en je kunt enig inzicht krijgen in het soort uitdagingen waar Hugo en Amicia voor komen te staan door de onderstaande verhaaltrailer te bekijken.

 

 

Asobo Studio heeft veel moeite gedaan om de tweede aflevering nog beter te maken dan zijn voorganger. Complexe personages die zijn geëvolueerd, spannende verhaallijnen in een nieuwe setting samen met nieuwe manieren van interactie met de wereld en vechten met je vijanden zijn slechts enkele van de nieuwigheden die A Plague Tale: Requiem brengt. Het is aan jou om te beslissen of je je wilt onderdompelen in dit nieuwe avontuur.

We raden je ten zeerste aan om A Plague Tale: Innocence eerder te spelen. Het vervolg lanceert op 18 oktober op pc, PlayStation 5, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Zoals gewoonlijk is de beste prijs om je A Plague Tale: Requiem code te kopen is bij onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief