You are here
We also support
 
 
 
 

A Plague Tale: Requiem krijgt een nieuwe trailer en releasedatum

A Plague Tale: Requiem krijgt een nieuwe trailer en releasedatum
NEWS 24 jun. 2022 11:30

Wie gehypet is voor het vervolg op de middeleeuwse thriller A Plague Tale: Innocence heeft iets om naar uit te kijken later dit jaar. Focus Entertainment en Asobo Studio hebben aangekondigd dat A Plague Tale: Requiem komt op 18 oktober aanstaande. Om het formeel te maken gaven ze zelfs een 10 minuten lange uitgebreide gameplay trailer vrij, met een schitterende wereld die groter is dan die van het origineel:

 

 

Requiem speelt zich af zo'n zes maanden na Innocence, met broers en zussen Amicia en Hugo die naar Zuidoost Frankrijk reizen op zoek naar een eiland dat het geneesmiddel kan bevatten voor Hugo, die nog steeds niet helemaal genezen is van de ziekte van hun familie. Helaas zitten soldaten hen op de hielen. 

Het oorspronkelijke spel was een stealth- en puzzelspel, maar op basis van de gameplay van Requiem is er nu meer aandacht voor actie, waardoor het lijkt op een middeleeuwse The Last of Us. Het sluipend doden van soldaten is nu een gebruikelijke tactiek, met messen die rond de omgeving zijn achtergelaten voor Amicia om te gebruiken. Ze krijgt zelfs een kruisboog te gebruiken met bouten die voor extra effect kunnen worden opgewaardeerd. Hugo kan nog steeds ratten besturen die zijn doelwitten kunnen overrompelen, maar je moet wel voorzichtig zijn. Ondanks alles wat er in het vorige spel gebeurde, zijn de ratten verre van je vrienden.

Het spel bevat ook een vaardigheids-voortgangssysteem dat afhangt van je acties. Als je de voorkeur geeft aan directe gevechten, krijg je gevechtsvaardigheden aangeboden. Heb je liever sluipende takedowns, dan krijg je vaardigheden die je helpen sluipen en stilletjes doden.

A Plague Tale: Requiem komt op 18 oktober uit voor de PC, Nintendo Switch, PlayStation 5, en Xbox Series X/S. Merk op dat de Nintendo Switch versie een cloud-gebaseerd spel zal zijn. Je kunt het spel vandaag pre-orderen. Koop de A Plague Tale: Requiem PS5 sleutel uit onze prijsvergelijker tegen de beste beschikbare prijzen. 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief