Age of Darkness: Final Stand lanceert campagnemodus

Age of Darkness: Final Stand lanceert campagnemodus

Age of Darkness: Final Stand, dat sinds de eerste lancering in oktober 2021 in Early Access is, krijgt zijn grootste update tot nu toe. Ontwikkelaar Playside Studios en Team 17 hebben Flames of Retribution aangekondigd, met daarin zeven van de tien geplande hoofdstukken, een nieuwe held en meer. Bekijk de Age of Darkness: Final Stand campagne proloog trailer:

 

 

Net als They Are Billions is Age of Darkness: Final Stand een survival RTS waarin je het opneemt tegen legioenen vijanden die Nightmares heten. Je bent in het spel altijd in de minderheid dankzij de gepatenteerde SwarmTech technologie, die 70.000 vijanden tegelijk op je af kan gooien. Het is jouw taak om het laatste bastion van de mensheid te verdedigen tegen de Nachtmerries van de Sluier, een donkere mist die je land omringt, vijanden verbergt en het leven onttrekt aan iedereen die ermee in aanraking komt. Je moet vijf dodennachten overleven, waarin het spel exponentieel moeilijker wordt en de vijanden talrijker. Gelukkig heb je verschillende krachtige personages om je te helpen.

Flames of Retribution voegt Merek Longhold toe, ook wel "The Bolstering Might" genoemd, die een enorme hellebaard hanteert en als vechtersbaas optreedt. Hij en de andere leden van The Order verschijnen in de Survival Mode van het spel om het tij van de Nightmares tegen te houden. De Sluier heeft echter ook zijn eigen elite-eenheden: Spitters, Crushers, Wraiths en erger vallen elke nacht je bolwerk aan om je vaardigheden te testen. Om te winnen moet je niet alleen de vaardigheden van je helden gebruiken, maar ook slim zijn in het bouwen van gebouwen, het rekruteren van eenheden voor je leger en het beheren van grondstoffen. 

Flames of Retribution lanceert deze 19 april voor PC via Steam. Als je je moed wilt testen in deze duistere fantasy RTS, koop dan een Age of Darkness: Final Stand PC key tegen de goedkoopste prijzen uit onze prijsvergelijker. 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief