Eneba COM
 
 

Age of Darkness: Final Stand

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Stel je een wereld voor die constant wordt aangevallen door de krachten van de duisternis.Age of Darkness: Final Stand is een RTS-spel dat je midden in die wereld plaatst als de enige hoop van de mensheid. Jij bestuurt het laatste bastion dat weerstand biedt aan de meedogenloze aanval van hordes Nightmares die afkomstig zijn uit een eindeloze mist die de wereld heeft opgeslokt.



    Begin met het verzamelen van grondstoffen en het bedenken van een strategie. Ga dan verder met het bouwen van je verdediging en het rekruteren van troepen om je te verdedigen tegen de monsters die door je muren zullen proberen te komen en alles zullen vernietigen. Bereid je voor op het onverwachte. De mist die bekend staat als De Sluier verbergt allerlei soorten verschrikkingen, en je weet nooit wat voor soort dreiging er uit zal komen en wanneer. Probeer te allen tijde het licht in de stad aan te houden, want dat is de enige manier om de mist op afstand te houden. Naarmate je vordert in het spel, krijgen je eenheden meer ervaring en speel je meer vaardigheden vrij, maar ze in leven houden is belangrijker dan ooit, omdat het aantal en de variëteit van de monsters die je aanvallen met de tijd zal toenemen. Age of Darkness: Final Stand bevat procedureel gegenereerde kaarten, dus elk spel is compleet anders.



    Ben jij sluw en vindingrijk genoeg om een eindeloze zwerm monsters te stoppen voordat ze de laatste resten van de mensheid vernietigen? Je zult het moeten bewijzen in Age of Darkness: Final Stand.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Age of Darkness Final Stand

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Age of Darkness: Final Stand

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief