Kinguin advent rest
 
 

Age of Wonders 4 is klaar voor de lancering

Age of Wonders 4 is klaar voor de lancering

Als de Age of Wonders serie zoveel spelers blijft aantrekken, dan heeft dat een goede reden. De spellen combineren een verscheidenheid aan mechanismen om een solide strategie-ervaring te leveren. Je kunt de spellen zien als een evolutie van Heroes of Might and Magic gecombineerd met Civilization, met complexere mechanieken, verbeterde turn-based gevechten en meer, die de Age of Wonders titels in het 4X strategie genre brengen. Age of Wonders 4 is de laatste nieuwe kijk op de populaire franchise, en hij komt er morgen eindelijk aan.

Een solide 4X-strategie-ervaring

Age of Wonders 4 bouwt voort op de beste eigenschappen van zijn voorgangers en verbetert de gameplay met tal van nieuwigheden. Het spel bevat een ongekend niveau van aanpassingen en campagnes waarin de wereld evolueert en reageert op jouw beslissingen. Of je nu kiest om te spelen als een van de Tovenaarskoningen die zijn teruggekeerd om de rijken te domineren of je liever tegen hen verzet, Age of Wonders 4 biedt je tal van facties om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke eigenschappen, magie, eenheden, unieke gebouwen en verschillende manieren om uit te breiden in het spel. 

 

 

Als je daarbij de prachtige graphics optelt die de vorige spellen doen verbleken, is het resultaat een spannende strategie-ervaring waar doorgewinterde fans van het genre zeker van zullen genieten. Age of Wonders 4 doet zelfs een goede poging om nieuwkomers in het genre een plezier te doen met manieren om de mechanica te vereenvoudigen, iets waar veel spelers dankbaar voor zullen zijn.

Over het geheel genomen biedt Age of Wonders 4 een solide spelervaring, en het is een spel waarvan velen vanaf morgen zullen genieten. De release staat gepland voor 2 mei op PC, Xbox Series X/S, en PlayStation 5. Als je klaar bent om een fantasiewereld te veroveren, bekijk dan de beste deals voor Age of Wonders 4 CD keys met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : AoW IV
  • Categorieën : Rollenspellen , Simulatie , Strategie
  • Uitgever : Paradox interactive
  • Ontwikkelaar : Triumph Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 mei 2023
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief