Aliens: Dark Descent verhaaltrailer mengt samenzwering en survival horror

Aliens: Dark Descent verhaaltrailer mengt samenzwering en survival horror

Nu Aliens: Dark Descent op 20 juni uitkomt, hebben Tindalos Interactive en Focus Entertainment een nieuwe verhaaltrailer uitgebracht om iedereen eraan te herinneren dat de Alien-franchise nog steeds een van de engste games is. Bekijk de nieuwe verhaaltrailer van Aliens: Dark Descent hier:

 

 

Game over, man, game over

De trailer houdt het verhaal grotendeels vaag, maar geeft wel een paar cruciale details en meer voorbeelden van gameplay.  

Het begint als het ruimteschip Otago neerstort op de planeet Lethe en als ontdekt wordt dat er een Xenomorph aan boord was, wordt het Cerebus-protocol in werking gesteld, waardoor alle schepen de planeet niet kunnen betreden of verlaten. Lethe eindigt als een petrischaaltje voor een buitenaardse plaag.

Zoals gewoonlijk wil de megacorporatie Weyland-Yutani de Xenomorphs in handen krijgen om hun omzet te verhogen. Zoals de directeur van de kolonie zegt: "Ze zal de brug zijn naar een betere mensheid", waarbij hij de aliens aanhaalt als bron van nieuwe medicijnen en wapens.

Ondertussen zit de adjunct-administrateur van Pioneer Station, Maeko Hayes, vast op Lethe vanwege het Cerberus Protocol en moet ze samenwerken met de Colonial Marines om te overleven.

Aliens: Dark Descent is een realtime strategiespel waarin je het bevel voert over een team mariniers tegen Xenomorph-gezichtsknuffelaars, drones, Praetorians, de Alien Queen, menselijke commando's en onverklaarbare cyborgwezens die schijnbaar ongehinderd tussen de Aliens kunnen lopen. Door het Squad Behavior System te gebruiken, kun je je squad op een intelligente manier laten reageren op bedreigingen zonder dat je elke actie hoeft te micro-managen. En in tegenstelling tot Alien: Isolation kun je zoveel Xenomorphs doden als nodig is om te overleven.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Aliens: Dark Descent lanceert op 20 juni voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam. Bekijk ook onze aanbiedingen voor een Aliens: Dark Descent PS5 key tegen de beste prijzen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief