Aliens: Dark Descent pre-order trailer boezemt angst in met dodelijke nieuwe xenomorph

Aliens: Dark Descent pre-order trailer boezemt angst in met dodelijke nieuwe xenomorph

Focus Entertainment verhoogt de hype voor hun Aliens: Dark Descent met een nieuwe trailer waarin de gameplay wordt getoond. Dit markeert de start van de pre-orders voor hun real-time squad-based horror spel, dat in juni uitkomt. Bekijk de trailer nu:

 

 

Jagersmaan

Aliens: Dark Descent, ontwikkeld door Tindalos Interactive, bevat een nieuw, zij het vaag, verhaal over een buitenaardse plaag op de Lethe maanbasis, met plannen van een schimmige entiteit om de wezens van de wereld te smokkelen, vermoedelijk om er biowapens van te maken. De Colonial Marines worden naar de basis gestuurd om alle overlevenden terug te halen en het buitenaardse gevaar voorgoed te vernietigen. 

Toch hebben de mariniers misschien meer hooi op hun vork genomen dan ze konden opeten. Hoewel het spel iets weg heeft van XCOM, is de actie in real time - de Aliens wachten niet tot je je volgende zet beslist en bestormen je van alle kanten. Bovendien hebben de Aliens een hele reeks vijandelijke types, waaronder de Facehugger, de Warrior, de Praetorian en de enorme Queen. Er is ook een nieuwe naamloze Xenomorph, een rechtopstaand wezen met een breder hoofd en blijkbaar mensachtige tanden. We zijn even opgewonden als angstig om uit te vinden waartoe deze alien precies in staat is.

Maar dat is nog niet alles. Je krijgt ook te maken met huurcommando's en afvallige synthetica, zoals die in Alien: Isolation. Erger nog, er is een nieuw type vijand waar we geen informatie over hebben. Het lijkt op een cyborg met buizen en mechanische onderdelen die uit zijn vlees steken. Wie heeft deze dingen gemaakt? Waarom negeren de Aliens hen ten gunste van het aanvallen van Mariniers?

We kijken uit naar de antwoorden en het zal niet lang meer duren. Aliens: Dark Descent verschijnt op 20 juni voor PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X. Wie pre-ordert krijgt een zwarte pantserset en een unieke katachtige metgezel - een eerbetoon aan Ripley's huiskat Jones in de originele Alien-film. Als je wat geld wilt besparen, pak dan een Aliens: Dark Descent PS5 sleutel uit onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief