Instant Gaming EU
 
 

Aliens: Dark Descent

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Trotseer een terreur zwarter dan de diepten van de ruimte in Aliens: Dark Descent. Een squad-based single-player FPS, jij bent de leider van een squad Colonial Marines, op een missie gestuurd om de Alien dreiging te stoppen die zich verspreidt over een kolonie van de maan Lethe.



    Je hebt de volledige controle over je squad. Beveel ze om strategische posities in te nemen en zich te verdedigen tegen alle bedreigingen. Beheer de uitrusting, gezondheid en geestelijke gezondheid van je soldaten om te voorkomen dat ze sterven of geestelijk instorten.



    Gebruik aanvalsgeweren, vlammenwerpers, geschutskoepels en bewegingssensoren. Stel een veilige zone in en een perimeter om deze te verdedigen. Ontdek geheimen in een persistente wereld, en wees altijd op de uitkijk voor bedreigingen.



    En bedreigingen zullen er genoeg zijn. Je krijgt te maken met de iconische monsters uit de Alien-franchise: facehuggers, Praetorians, Queens en meer. Je krijgt ook te maken met menselijke tegenstand in de vorm van losgeslagen commando's van megacorp Weyland-Yutani. Tot slot krijg je te maken met een tot nu toe onbekende, maar angstaanjagende biomechanische dreiging. Wees op je hoede: je bestuurt één team in Aliens: Dark Descent, maar je vijanden zijn legio.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Aliens Dark Descent

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Aliens: Dark Descent

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief