Kinguin advent rest
 
 

Alle Two Point Hospital uitbreidingen komen voor de consoles

Alle Two Point Hospital uitbreidingen komen voor de consoles

Two Point Hospital kan beschouwd worden als een waardige opvolger van Themaziekenhuis. In dit ziekenhuisgebouw en de managementsimulator kun je je fantasie de vrije loop laten en je in een waanzinnige wereld storten waar mensen met de meest vreemde en hilarische ziekten worden geconfronteerd. Niet alleen heb je veel mogelijkheden bij het ontwerpen en bouwen van het ziekenhuis van je dromen, maar je zult ook te maken krijgen met onverwachte gebeurtenissen en gekke scenario's. Two Point Studios is erin geslaagd om de geest van de Bullfrog Productions' simulator levendig te houden en tegelijkertijd nieuwe ideeën toe te voegen die de gameplay van Two Point Hospital net zo fris en spannend houden als altijd.

 

 

Two Point Hospital is al een tijdje beschikbaar op consoles en PC, maar niet alle uitbreidingen die op de PC zijn gelanceerd hebben de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch bereikt. Terwijl Bigfoot en Pebberley Island bij de lancering zijn opgenomen in de console-editie van Two Point Hospital, zijn Off the Grid Pack en de uitbreiding van Close Encounters alleen beschikbaar op de PC. Met tal van nieuwe scenario's, aandoeningen en apparatuur voor je ziekenhuis die het spel nog uitdagender en leuker maken, zijn deze DLC een zeer goede manier om de inhoud van Two Point Hospital uit te breiden.

 

 

Als je het spel op een console speelt, heb je in de nabije toekomst toegang tot beide systemen, omdat Two Point Studios zojuist heeft aangekondigd dat ze op 5 maart op alle consoles beschikbaar zullen zijn. Ook zal er op dezelfde datum een nieuwe Two Point Hospital Jumbo Edition beschikbaar komen. Het zal het basisspel en alle content die tot nu toe voor het spel is uitgebracht in een enkel pakket bevatten, en wordt de beste keuze als je je wilt onderdompelen in de hilarische wereld van Two Point Hospital en je het spel nog niet in je bezit hebt.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief