Instant Gaming EU
 
 

Among Us lanceert binnenkort op consoles

Among Us lanceert binnenkort op consoles

Among Us is een van de grootste hits van de laatste jaren geworden, zozeer zelfs dat het een oneindige bron is van grappige memes die het Internet hebben overspoeld met Impostors en Crewmates in allerlei situaties. Het mechanisme is eenvoudig. Je maakt deel uit van de bemanning van een ruimteschip en moet onderhoudstaken doen om het thuis te krijgen, maar er zijn Impostors onder de bemanning die de opdracht hebben dat te voorkomen door alle anderen te doden. Zodra een lijk ontdekt is, kunnen de spelers oproepen tot een stemming om te beslissen wie de dader is en die uit het schip te laten zetten. Dit proces herhaalt zich tot alle Impostors zijn verwijderd, of alle bemanningsleden sterven. Among Us heeft ongetwijfeld een sterke sociale component, want de spelers moeten met elkaar in dialoog gaan en hun stem uitbrengen om te beslissen wie de bedrieger is, wat aanleiding geeft tot erg grappige situaties.

Tot nu toe is Among Us alleen beschikbaar op PC, Nintendo Switch en mobiele apparaten, maar het lijkt erop dat andere consolespelers zich zeer binnenkort bij de familie zullen voegen. Ontwikkelaar Innersloth heeft aangekondigd dat het spel volgend jaar december op PlayStation en Xbox consoles verschijnt, waardoor het enorme aantal spelers dat al van Among Us geniet exponentieel toeneemt. Deze nieuwe versies van het spel zullen alle tot nu toe op andere platforms uitgebrachte inhoud bevatten en lobbies voor 4 tot 15 spelers. Het mooiste van de aankondiging is dat er crossplay in zal zitten, dus je zult met spelers van andere platforms van het spel kunnen genieten.

 

 

Wanneer lanceert Among Us precies op PlayStation en Xbox consoles?

Among Us komt op 14 december 2021 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X/S. Houd onze prijsvergelijker in de gaten om geweldige spelaanbiedingen te vinden en de beste prijs om Among Us altijd goedkoop te kopen.

1.88€
Among Us
Among Us
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief