Eneba COM
 
 

Among Us Update laat je een shapeshifter spelen

Among Us Update laat je een shapeshifter spelen

Het is al een tijdje geleden dat er grote veranderingen werden aangebracht in Among Us, wat eigenlijk niet verwonderlijk is, gezien hoe goed de gameplay werkt. Maar nu verandert een nieuwe update die dynamiek met de toevoeging van nieuwe rollen om te spelen: Wetenschapper, Ingenieur, Beschermengel, en Shapeshifter.

 

 

Among Us heeft bewezen een populair gezelschapsspel te zijn, maar deze nieuwe rollen geven het spel zeker meer een strategische aanpak. De rollen zijn als volgt: 

  • Wetenschapper - deze rol geeft de speler de mogelijkheid om op afstand te vertellen of iemand gestorven is, zonder het lichaam te hoeven vinden.
  • Ingenieur - een Crewmate die net als de Impostor ventilatieopeningen kan binnengaan.
  • Beschermengel - een dode Bemanningslid die een levende eenmaal van een zekere dood kan afschermen, waardoor dat Bemanningslid kan ontsnappen en hopelijk de Impostor aan de rest van het schip kan melden.
  • Shapeshifter - Een Impostor die het uiterlijk kan aannemen van elke in het spel spelende Crewmate, tot aan hun kleur en hun cosmetica toe. Dit opent allerlei streken voor de Impostor. Ze kunnen Crewmates erin luizen voor het plegen van sabotage of zich verbergen voor de Crew. Het nadeel van de Shapeshifter is dat het tijd kost om van gedaante te veranderen, wat betekent dat je betrapt kunt worden als je niet ergens uit de buurt bent. Ook laten Shapeshifters een soort bewijs achter als ze van gedaante veranderen, wat de Crew verdacht maakt als ze gevonden worden.

Behalve de nieuwe rollen introduceerde het spel ook nieuwe cosmetica die je kunt kopen. Het spel spelen levert Boon valuta op waarmee je gewone voorwerpen kunt kopen, maar premium voorwerpen kun je kopen met behulp van Sterren, die je moet kopen als je ze wilt hebben. 

 

 

Bekijk onze prijsvergelijker voor Among Us om de beste prijzen te vinden voor dit razend populaire gezelschapsspel.

2.59€
Among Us
Among Us
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief