The Airship kaart komt over twee weken naar Among Us

The Airship kaart komt over twee weken naar Among Us

Het werd al een tijdje geleden aangekondigd, maar verschillende problemen tijdens de ontwikkeling hebben de release van The Airship, een gloednieuwe kaart die naar Among Us komt, vertraagd. We konden tijdens The Game Awards afgelopen december al wat details zien over deze nieuwe locatie waar je op de Bedriegers moet jagen, maar we hadden verwacht dat we al veel eerder in de nieuwe kaart zouden kunnen spelen. Ontwikkelaar InnerSloth heeft zojuist bevestigd dat The Airship eindelijk beschikbaar zal zijn op 31 maart.

In een publicatie op de officiële blog van het spel werd onthuld dat het ietwat onverwachte enorme succes van het spel een probleem is geweest voor een klein ontwikkelteam als zij. Ook het in stand houden van een vloeiende cross-platform gameplay ondersteuning is iets dat nogal wat werk vraagt. De studio moest meer mensen aannemen en ervoor zorgen dat de Among Us ervaring even leuk bleef als altijd.

 

 

Het Luchtschip voegt nog een scenario aan het spel toe dat zich bij de Skeld, Polus en Mira H.Q. voegt en een nieuwe lading mogelijkheden biedt, zowel aan Crewleden als aan Bedriegers. Het wordt als gratis update aan het eind van deze maand toegevoegd en bevat ook "nieuwe taken, de mogelijkheid om de kamer te kiezen waarin je begint, ladders, en een basis account systeem voor moderatie". Precies, de toevoeging van een account systeem zal door veel spelers zeer verwelkomd worden, want het zal helpen om het toxiciteitsniveau in Among Us vrij laag te houden. Momenteel is er geen manier om iemands activiteiten in het spel te volgen, en ook al gedragen de meeste leden van de gemeenschap zich netjes, het is ook waar dat een of andere rotte appel je spel kan verpesten als je de pech hebt ermee in een spel terecht te komen.

Among Us bewijst dat een kleine studio grote dingen kan bereiken met een goed idee en een goede uitvoering. Als je het spel nog moet uitproberen kun je het op elk moment tegen de beste prijs vinden in onze vergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

2.76€
Among Us
Among Us
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief