BG PPC IG EN
 
 

Among Us is eindelijk beschikbaar op de Nintendo Switch

Among Us is eindelijk beschikbaar op de Nintendo Switch

Nintendo Switch-bezitters kunnen nu hun mobiele telefoons aan de kant laten staan en onder ons gaan spelen op hun systeem. Het is lang geleden dat het spel een hit werd op alle platforms, maar het lange wachten is eindelijk voorbij en Among Us is eindelijk beschikbaar op de Nintendo Switch.

Met vrij eenvoudige gameplaymechanismen en cartooneske graphics, komt het enorme succes van het spel voort uit een zware mate van interactie met de spelers, die het spel echt tot een spannende ervaring maken. In Among Us moet de bemanning van een ruimteschip een reeks taken uitvoeren om het in goede conditie te houden terwijl ze naar huis terugkeren. Maar één ervan is vervangen door een parasitaire vormveranderaar, die als doel heeft om zich van alle andere te ontdoen zonder ontdekt te worden. Als de Impostor iemand doodt en een lichaam wordt gevonden, wordt er gestemd en kunnen de spelers ruziën over wie de dader is en de gekozen persoon in de diepe ruimte verbannen. Dit gaat zo door totdat de Impostor wordt gepakt of hij elimineert alle bemanningsleden. De meesten van jullie weten dit allemaal waarschijnlijk omdat Among Us op dit moment ongelofelijk populair is en het de oorsprong is van talloze memes en video's op alle social media-platforms. Het beschikbaar zijn op de PC en mobiele apparaten heeft ook veel bijgedragen aan het maken van het spel.

 

 

De release van Among Us op Nintendo Switch komt direct na de volledige onthulling van een nieuwe kaart, genaamd The Airship, die begin 2021 naar het spel komt. Het bevat nieuwe mechanica, puzzels en verrassingen die het spel nog interessanter maken en je paranoia-niveaus naar nieuwe hoogten brengen. Zoals gewoonlijk, als je de beste prijs wilt vinden om Among Us te kopen, hoef je alleen maar onze vergelijker te gebruiken.

1.88€
Among Us
Among Us
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief