Eneba COM
 
 

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy is niet het einde van de serie

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy is niet het einde van de serie

De aanstaande release van Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy brengt morgen een van de meest gekoesterde series terug die Nintendo uitbracht en die ook detective videogames naar nieuwe hoogten bracht. De compilatie bevat de tweede trilogie van games in de serie en volgt de stappen van Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy. De ontwikkelstudio heeft de RE Engine gebruikt om de spellen opnieuw te maken met verbeterde graphics, ze aan te passen aan nieuwe platforms en alle smaak en de visuele stijl van de originele spellen te behouden.

Met Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy wordt een nieuw hoofdpersonage geïntroduceerd in de serie, maar de drie games in de nieuwe compilatie volgen hetzelfde patroon als de voorgangers. Je bent een advocaat die bepaalde misdaden moet onderzoeken en je onschuldige cliënten moet verdedigen in een rechtbank. Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy bevat alle veertien afleveringen uit Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright Ace Attorney: Dual Destinies en Phoenix Wright Ace Attorney: Spirit of Justice, maar ook twee extra afleveringen die als DLC zijn uitgebracht. Als je beide compilaties bezit, heb je toegang tot alle content die is uitgebracht in de Ace Attorney-serie.

 

 

Er komt nog meer

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy betekent niet het einde van de populaire serie. Producer Kenishi Hashimoto onthulde in een recent interview dat er meer Ace Attorney-titels zullen komen toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid om de RE Engine te gebruiken om nieuwe games voor de serie te maken.

“There’s nothing I can tell you at the moment, but we’ve certainly gained knowledge about making adventure games with RE Engine. However, Ace Attorney will never end as a series, so in that sense, I hope you’ll look forward to hearing more news.”

Zijn antwoord impliceert niet dat we binnenkort een Ace Attorney videogame aangekondigd zullen zien en de fans zullen het bij Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy moeten houden en zijn voorganger om nog een tijdje van de serie te genieten. Als je dringend bezwaar moet schreeuwen in de rechtszaal om te bewijzen dat je cliënten onschuldig zijn, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy CD sleutel kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief