BG PPC IG EN
 
 

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy landt op PC en Switch

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy landt op PC en Switch

De klassieke detective-avonturenserie van Nintendo DS is eindelijk beschikbaar op Switch en PC. Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy brengt alle zaken uit Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies, en Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice in een nieuw formaat dat speciaal is aangepast voor krachtigere platforms. Met high-definition graphics, een herwerkte interface en enkele andere nieuwigheden laat Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy je genieten van de laatste drie hoofdstukken van de populaire serie op grote schermen.

Een port die je tijd waard is

Toen Capcom Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, waren veel fans bang dat het een nogal simpele port zou worden, net als de remake van de originele trilogie. Gelukkig is dat niet het geval, want de nieuwe trilogie lanceerde op Switch en pc in een zeer gepolijste vorm die gebruikmaakt van de mogelijkheden van elk platform om de fans de best mogelijke ervaring te bieden. Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy volgt de inspanningen van Apollo, een nieuw personage in de serie terwijl hij zaken probeert op te lossen in een spel dat avontuur en rechtssimulatie combineert om een unieke ervaring te leveren. In deze trilogie neemt Phoenix Wright een ondersteunende rol aan, maar hij is nog steeds aanwezig in de spellen.

 

 

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy bevat alle extra's die voor de trilogie zijn uitgebracht en heeft verbeterde graphics in HD en is nagesynchroniseerd in in totaal zeven talen, waaronder Engels, Frans, Duits en Koreaans. Als je een fan bent van de originele serie en alle spanning van het oplossen van de meest ingewikkelde zaken wilt ervaren, dan is dit de perfecte kans. Ga gewoon naar onze prijsvergelijker en koop een goedkope Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy code voor pc of Nintendo Switch.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief