You are here
We also support
 
 
 
 

ArenaNet onthult drie andere End of Dragons elite specialisaties

ArenaNet onthult drie andere End of Dragons elite specialisaties
NEWS 17 sep. 2021 14:00

Alle Guild Wars 2 spelers hebben de kans gekregen om enkele van de nieuwe elite specialisaties uit te proberen die de End of Dragons uitbreiding naar het spel zal brengen. We bespraken ze allemaal in een eerder artikel over de eerste open-beta fase, en we verwachtten meer te weten omdat het eerste evenement slechts drie van de negen nieuwe mogelijkheden bevatte die spelers volgend jaar voor hun beroepen in de populaire MMORPG zullen hebben. Virtuoos, Harbinger, en Willbender krijgen toegang tot nieuwe wapens en vaardigheden en openen Mesmers, Necromancers, en Guardians voor nieuwe gameplay stijlen.

ArenaNet heeft eindelijk de tweede lichting elite specialisaties voor End of Dragons onthuld. Je kunt Catalyst, Bladewsorn, en Vindicator hieronder in actie zien.

Catalyst

De Catalyst is een nieuwe elite specialisatie voor Elementalist. Het geeft ze toegang tot de hamer, waarmee ze hun vijanden kunnen neermeppen en elementaire velden kunnen inzetten die ze kunnen uitbuiten voor extra effecten in mêlee gevechten.

 

 

Bladesworn

Warriors krijgen een nieuwe offensieve rol als ze Bladesworn worden. Met een nieuw wapen dat een dodelijke combinatie is van vuurwapen en langzwaard, kunnen ze een regen van fysieke en magische slagen op hun tegenstanders loslaten. De Bladesworn hebben ook toegang tot een pistool als offhand wapen.

 

 

Vindicator

Vindicators zijn wrekers die zich gespecialiseerd hebben in het gebruik van een grootzwaard als hun voornaamste wapen. Het zijn uiterst mobiele elitestrijders die in staat zijn hun vijanden met massieve slagen uit te roeien.

 

 

Als deze tweede End of Dragons onthulling dezelfde weg volgt als de eerste, zouden we zeer binnenkort toegang moeten krijgen tot een video waarin de drie elite specialisaties in actie te zien zijn en details over hun vaardigheden. Ook zal een tweede bèta-evenement alle Guild Wars 2 spelers in staat stellen de nieuwe elite specialisaties uit te proberen van 21 tot 25 september. De laatste drie moeten ook volgende maand onthuld worden.

De uitbreiding End of Dragons komt in februari 2022. Je hoeft Heart of Thorns of Path of Fire niet te bezitten om van de komende inhoud te genieten, maar ze ontsluiten ook heel wat high-end inhoud en nieuwe mechanieken aan het basisspel. 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief