De elite specialisaties van End of Dragons zijn beschikbaar in zijn eerste bèta-evenement

De elite specialisaties van End of Dragons zijn beschikbaar in zijn eerste bèta-evenement

Een paar dagen geleden lieten we je een video zien die wat inzicht geeft in wat de nieuwe elite specialisaties die naar Guild Wars 2 komen kunnen doen. Harbinger, Virtuoso, en Willbender zijn slechts drie van de negen nieuwe elite specialisaties die spelers ter beschikking zullen hebben als de End of Dragons uitbreiding uitkomt. Elk van hen biedt een unieke gameplay stijl voor elk beroep in het spel, waardoor ze wapens kunnen gebruiken die ze voorheen niet konden. In sommige gevallen gaat dat ook gepaard met een verandering in de rol van een bepaalde klasse, bijvoorbeeld zoals Scourge dat deed met Necromancers in het verleden, waardoor ze een krachtpatser konden worden die schade kon aanrichten en tegelijk een ondersteunende rol vervulden door massieve schilden op bevriende doelwitten te werpen.

 

 

Als je de nieuwe elite specialisaties wilt uitproberen, loopt er momenteel eenEnd of Dragons beta event in Guild Wars 2. Ongeacht de uitbreidingen die ze bezitten, heeft elke speler toegang tot speciale personageslots en kan tot drie personages aanmaken en ze automatisch tot 80 levelen en een van de genoemde drie nieuwe elite specialisaties vrijspelen. Elk van de specs introduceert nieuwe gameplay mechanieken, dus je zult je speelstijl moeten aanpassen als je een ervaren Mesmer, Necromancer, of Guardian bent.

 

 

Hoewel we nog geen informatie hebben over de andere zes elite specialisaties in End of Dragons, zijn we er zeker van dat ArenaNet de spelers zal verrassen met spannende toevoegingen. Wat dacht je van een grootzwaard zwaaiende Elementalist of een Ranger die geweren kan gebruiken? Waar de studio ook mee komt, het zal waarschijnlijk de huidige meta van Guild Wars 2 veranderen vanaf 22 februari, als End of Dragons beschikbaar komt.

 

 

Het huidige bèta-evenement loopt nog tot 21 augustus, wanneer de proefkarakters worden gewist, samen met al hun vorderingen. Er zijn nog twee andere bèta-evenementen gepland voor 21 september en 23 oktober, en het lijkt erop dat we in elk daarvan toegang zullen krijgen tot drie verschillende nieuwe specialisaties.

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief