Guild Wars 2: End of Dragons lanceert begin 2022

Guild Wars 2: End of Dragons lanceert begin 2022

Guild Wars 2 is een MMORPG die al een hele tijd bestaat en in de loop der jaren zijn wereld op verschillende manieren heeft uitgebreid. Ontwikkelaar ArenaNet heeft het spel in goede vorm en de spelersgemeenschap tevreden gehouden met regelmatige updates die veel quests, nieuwe verhaallijnen en meer hebben toegevoegd, maar af en toe krijgt het spel ook een grote uitbreiding. End of Dragons wordt de derde uitbreiding voor Guild Wars 2, na Heart of Thorns en Path of Fire. ArenaNet heeft zojuist aangekondigd dat, hoewel het oorspronkelijk voor dit jaar gepland was, het uiteindelijk in februari 2022 zal verschijnen. 

Draken zijn een inherent deel van de Guild Wars 2 lore sinds het spel uitkwam en de spelers hebben een tijdlang geleden onder de machinaties van deze machtige vijanden, waarbij ze ook verschillende kansen kregen om hun plannen te dwarsbomen en zelfs tegen ze te vechten. End of Dragons brengt het verhaal dichter bij zijn ontknoping als het gaat om deze bijna almachtige magische wezens, en het bevat een gloednieuw continent om te verkennen. Het land Cantha is meer dan twee eeuwen geïsoleerd geweest van andere delen van de wereld en avonturen krijgen nu de kans om al zijn geheimen te ontdekken.

 

 

Wat gameplay-elementen betreft, brengt End of Dragons nieuwe elite-specialisaties voor elke klasse, die tal van nieuwe vaardigheden en gevechtsmogelijkheden zullen toevoegen. De uitbreiding bevat ook het eerste rijdier dat twee ruiters kan dragen, een machtige gevechtsschildpad die is uitgerust met krachtige wapens waarmee je kunt schieten. Vissen is een andere nieuwigheid in End of Dragons, en samen daarmee zal de uitbreiding de spelers in staat stellen hun eigen boten te hebben. Natuurlijk kun je meer legendarische wapens, stakingsmissies en zelfs een nieuw soort guildhall verwachten als de uitbreiding eenmaal beschikbaar is.

Nu World of Warcraft in beroering is, zou Guild Wars 2 een perfect thuis kunnen zijn voor wie ergens anders groenere weiden zoekt, en de release van End of Dragons zal ertoe bijdragen dat het volgend jaar voor veel spelers nog een aantrekkelijker keuze wordt. 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : Guild Wars 2 Path of Fire
  • Categorieën : Mmorpg
  • Uitgever : ncsoft
  • Ontwikkelaar : ArenaNet
  • Modus : Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 22 september 2017
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief