Kinguin HP
 
 

Guild Wars 2 geeft details over enkele End of Dragons specialisaties

Guild Wars 2 geeft details over enkele End of Dragons specialisaties
NEWS16 aug. 2021 09:00

De aankondiging van de uitbreiding End of Dragons heeft een zeer warm onthaal gekregen bij de spelers van Guild Wars 2. De derde uitbreiding voor de populaire MMORPG brengt een nieuw continent voor de spelers om te verkennen en nieuwe quests, nieuwe hoofdstukken in de hoofdcampagne, en, natuurlijk, veel nieuwe vijanden om het hoofd te bieden. Onder de nieuwe functies is er één die een diepgaander invloed op het spel zal hebben dan de andere, en dat is de toevoeging van nieuwe elite specialisaties aan Guild Wars 2

Elite specialisaties houden in dat je nieuwe wapentypes en nieuwe mechanieken gebruikt, die de spelers voor een heel andere gameplay stijl in staat stellen als ze eenmaal hoger zijn en ze vrijspelen. Elk van de klassen in Guild Wars 2 heeft al toegang tot twee ervan, maar End of Dragons zal er meer toevoegen om de mogelijkheden in het spel verder uit te breiden. Drie nieuwe elite specialisaties zijn tot nu toe onthuld, en je kunt er veel details over ontdekken in een door de ontwikkelaar becommentarieerde video die ArenaNet onlangs publiceerde.

 

 

Harbinger, Virtuoso, en Willbender zijn de nieuwe elite specialisaties voor de klassen Necromancer, Mesmer, en Guardian. Harbingers zijn bekwame alchemisten die hun krachten kunnen versterken met toverdranken, en die zichzelf met vloeken bezweren om hun vijanden te decimeren met krachtige vaardigheden terwijl ze hen neerschieten met een pistool. Virtuozen hanteren een dolk en laten het maken van klonen achterwege om psionische messen te materialiseren die in staat zijn door elke bedreiging heen te snijden en te doorboren. Tenslotte nemen Bewakers die Willbenders worden een meer offensieve rol aan door een zwaard in hun offhand te hanteren en bewijzen dat de beste verdediging een goede aanval is.

Er komen nog meer elite specialisaties met End of Dragons, en we verwachten dat ArenaNet ze zeer binnenkort zal onthullen. De nieuwe Guild Wars 2 uitbreiding komt pas op 22 februari, dus er is nog meer dan genoeg tijd om de vorige hoofdstukken in de campagne af te maken als je dat nog niet gedaan hebt. Dat is echter helemaal niet nodig om van de komende inhoud te genieten.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief