Assassijnen komen naar Chaos Gate - Daemonhunters

Assassijnen komen naar Chaos Gate - Daemonhunters

De eeuwige kruistocht van de Space Marines tegen de legers van de Ruinous Powers is een terugkerend thema in spellen geïnspireerd op het tabletopspel van Games Workshop. Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters biedt de fans een uitstekende mogelijkheid om zich onder te dompelen in die wereld met een epische campagne waarin de Grijze Ridders proberen te voorkomen dat een dodelijke plaag van Nurgle zich over een hele sector verspreidt, waardoor mogelijk een nieuw Eye of Terror ontstaat. Turn-based gevechten in een XCOM 2-stijl, meerdere personageklassen, squad management en tal van opties om je helden uit te rusten om te vechten tegen daemons en Chaos Space Marines zijn slechts enkele van de hoogtepunten van een ongelooflijke ervaring die zich afspeelt in het Dark Millenium.

Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters overtuigde de fans al snel na de release en is uitgebreid met extra content via gratis updates en verschillende DLC, waaronder Duty Eternal, dat een krachtige Dreadnought toevoegt aan je strijdkrachten in het spel. Maar het voltooien van de singleplayer campagne in het spel is geen gemakkelijke taak, en ontwikkelaar Complex Games voegt nieuwe versterkingen toe voor de Grijze Ridders, en de dodelijkste huurmoordenaars van het Imperium zijn gekozen voor deze taak.

Executeer de verraders

De nieuwe DLC Execution Force introduceert vier meestermoordenaars in de game, één uit elke tempel. Hoewel het allemaal krachtpatsers zijn die snel een bedreiging van het slagveld kunnen verwijderen, gebruikt elk van hen een andere methode. Terwijl Culexus-moordenaars hun krachten gebruiken om vijandelijke Psykers te neutraliseren en te doden, gebruiken Eversor-moordenaars hun woede om onstuitbare berserkers te worden. Callidus huurmoordenaars gebruiken Metamorphine om dicht bij hun doelwitten te komen en hen snel de keel door te snijden met hun C'Tan messen, en Eversor huurmoordenaars kunnen elk doelwit met dodelijke precisie raken als deskundige jagers.

 

 

Met de nieuwe versterkingen voegt Execution Force ook nieuwe soorten missies toe waarmee je vijandelijke schepen kunt aanvallen en een nieuw soort plaag kunt bestrijden. De nieuwe DLC verschijnt op 25 juli voor de PC via Steam en je vindt hem voor de beste prijs in onze prijsvergelijker naast de beste deals voor Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters Steam keys. We raden je ten zeerste aan om het spel een kans te geven als je een fan bent van de tabletop-ervaring.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief