You are here
We also support
 
 
 
 

Chaos Gate: Daemonhunters brengt de klassieker weer tot leven

Chaos Gate: Daemonhunters brengt de klassieker weer tot leven
NEWS 4 okt. 2021 12:00

Als je een fan bent van Warhammer 40.000 herinner je je waarschijnlijk het originele Chaos Gate, een klein turn-based strategiespel uit 1998 dat de legendarische Ultramarines tegen de machten van de chaos opzette in een epische campagne. Ondanks enkele vervelende bugs was Chaos Gate een droom die uitkwam voor de spelers die van het universum van het Donkere Millennium houden en al een tijdje zaten te wachten op een spel dat gericht was op squad management. De laatste jaren bieden de meeste videospellen die geïnspireerd zijn op het populaire tabletop miniatuurspel een heel andere gameplay stijl, meestal gericht op het leveren van een snelle ervaring vol actie. Space Marine, Inquisitor Martyr, of Necromunda: Hired Gun, zijn maar enkele voorbeelden. Enkele turn-based titels als Mechanicus en Space Hulk hebben de fans van het genre een tijdje vermaakt, maar geen ervan liet je toe als de Space Marines te spelen. Gelukkig genoeg gaat Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters dat probleem oplossen door de introductie van een van de geheimzinnigste en machtigste Space Marine hoofdstukken, de Grey Knights.

 

 

De Grey Knights zijn mariniers die gespecialiseerd zijn in het verbannen van de machtigste demonen uit ons universum. Met unieke wapens en psychische krachten zijn deze krijgers getraind om de gevaren van de Warp te trotseren en kunnen ze het opnemen tegen monsters die elke andere sterveling zouden bederven. Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters biedt een meer tactische benadering van actie. Je kunt een groep Grey Knights aanvoeren in gevechten tegen Demons en Chaos Space Marines in een spannend verhaal waarin ze proberen een van de ergste plagen die de mens kent uit te roeien.  Je kunt meer te weten komen over Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters in de gameplay onthullingstrailer hieronder.

 

 

Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters zal in veel opzichten heel anders zijn dan de klassieke Chaos Gate, maar het zal de fans van Warhammer 40,000 zeker aanspreken als het volgend jaar verkrijgbaar wordt. Vergeet niet dat je op onze website spelprijzen kunt vergelijken en de beste spelaanbiedingen voor alle Warhammer 40.000 spellen kunt ontdekken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief