Instant Gaming EU
 
 

Assassin's Creed Shadows toont zijn gameplay

Assassin's Creed Shadows toont zijn gameplay

De game die voorheen bekend stond als Assassin's Creed Codename Red wekte veel verwachtingen door de setting voordat de naam werd veranderd in Assassin's Creed Shadows. De iconische actie-avonturenserie van Ubisoft bezoekt voor het eerst het Verre Oosten en de kans om als Assassin het Land van de Rijzende Zon te verkennen is iets dat geen enkele fan van de franchise mag missen. Ubisoft presenteerde vorige maand Assassin's Creed Shadows en onthulde dat het niet één, maar twee hoofdrolspelers zal hebben. Het verhaal draait om Naoe, een deskundige Assassin shinobi uit de provincie Iga, en Yasuke, de machtige Afrikaanse samoerai uit historische legendes. Deze twee personages met totaal verschillende achtergronden zullen centraal staan in een verhaal dat zich afspeelt in Japan aan het einde van de Sengoku-periode, en ze zullen een belangrijke rol spelen in de gebeurtenissen achter de schermen die de toekomst van de oosterse natie zullen bepalen.

In Assassin's Creed Shadows kun je als elk van de twee personages spelen en hun verschillende achtergronden hebben ook invloed op de aanpak die elk van hen kiest in gevechten en bepaalt je gameplaystijl. Terwijl Naoe bedreven is in sluipmoorden, is Yasuke's vechtstijl veel botter en bruter. Beide zijn twee kanten van een medaille die je kunt gebruiken om verder te komen in een spannend verhaal.

Eerste blik op gameplay

Tijdens de Xbox Games Showcase 2024 van gisteren kregen we nieuwe video's van aankomende games en veel spannende aankondigingen. Assassin's Creed Shadows eiste een plekje op met een gloednieuwe trailer die in-game beelden laat zien en wat licht werpt op de gameplay. Je kunt de trailer hieronder bekijken, maar je moet weten dat er meer op komst is, want een nieuwe Forward van Ubisoft die voor vanavond gepland staat, onthult 13 minuten gameplay rechtstreeks uit de game.

 

 

De release van Assassin's Creed Shadows staat gepland voor 15 november op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Als je de game op dag één wilt spelen, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope digitale code voor Assassin's Creed Shadows te kopen. Een nieuwe blik op het verleden door het unieke prisma van de Assassin's Creed-serie is iets wat je niet mag missen. Ondertussen biedt Assassin's Creed Mirage je een kleiner maar intenser avontuur als je het nog niet hebt ontdekt.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Vertelling
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 15 november 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief