Atomic Heart toont zijn fotomodus

Atomic Heart toont zijn fotomodus

Hoewel we Atomic Heart al een tijdje volgen, is het toch een beetje ontmoedigend dat het nog steeds geen officiële releasedatum heeft. MundFish's open-wereld actie rollenspel trok de aandacht van veel spelers toen het drie jaar geleden werd aangekondigd. De mogelijkheid om een post-apocalyptisch alternatief universum te verkennen waarin de Sovjet droom werkelijkheid werd om daarna in de meest complete chaos te vervallen door een opstand van de machines, leek voor veel mensen een heel interessant avontuur te zijn.

 

 

In Atomic Heart is de Sovjet Faciliteit №3826 een misgelopen utopie en je krijgt de leiding over het uitwissen van alle sporen van de systeemstoring die geleid heeft tot de moord op de ontelbare mensen die aan dit project werkten om alles voor de rest van de wereld verborgen te houden. Natuurlijk ontdek je, als je op de plaats aankomt, dat de machines tegen hun makers in opstand zijn gekomen en dat de plaats meer een in een slachthuis veranderd themapark is dan iets anders. Snelle actie, verkenning in de open wereld, scharrel- en knutsel-systemen, en felle gevechten zijn de belangrijkste kenmerken van Atomic Heart, een spel dat je ook in staat stelt bijna alles in een dodelijk wapen te veranderen dankzij de speciale eigenschappen van de polymeer handschoen die je draagt.

Ontwikkelaar MundFish heeft onlangs een nieuwe video onthuld die de Atomic HeartPhoto Mode in toont. Het toont de zeer gedetailleerde graphics van het spel in 4K en bewijst dat ze veel moeite doen om van het spel een behoorlijk spannende ervaring te maken.

 

 

De enige grote vraag die overblijft over Atomic Heart is over de lanceringsdatum. Er is nog geen officiële bevestiging over, maar gezien de staat van de graphics die we in de video kunnen zien, die in-game en realtime zijn, is het heel waarschijnlijk dat we heel binnenkort nieuws over de release zullen horen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief