Batman: Arkham Shadow is aangekondigd... voor VR

Batman: Arkham Shadow is aangekondigd... voor VR

We hoeven het niet te hebben over de roem van The Batman: Arkham franchise; die kennen we allemaal, met iconische titels als Batman Arkham Knight en Batman Arkham City. De belangrijkste games in de serie zijn enorm succesvol en worden geprezen om hun verhaal, stemacteerwerk, personages, wereldontwerp, graphics en gameplay. Er zijn wereldwijd meer dan 31 miljoen exemplaren van verkocht.

Onlangs, op 1 mei 2024, werd een teaser trailer voor het nieuwste deel in de Batman: Arkham franchise onthuld. Het spel heet Batman: Arkham Shadow en het wordt een VR-spel!

 

 

Evil stalks the streets. Gotham City is in danger. And you’re the only one who can save it.

 

Batman: Arkham Shadow is het achtste deel in de serie, met als meest recente Suicide Squad: Kill the Justice League, waarvan net het eerste seizoen is verschenen. En natuurlijk speelt Batman: Arkham Shadow zich af in het universum van Batman: Arkham. Het is nog onduidelijk wanneer het spel zich afspeelt, maar velen speculeren dat het zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Batman Arkham Origins en Batman Arkham Asylum. De rattenvanger wordt geplaagd als de belangrijkste antagonist, wat wordt geïmpliceerd door de zwerm ratten in de trailer.

Dit wordt het tweede spel in de Arkham-serie waarin Kevin Conroy niet de rol van Batman speelt, vooral omdat Kevin Conroy bijna 2 jaar voor de aankondiging van dit spel is overleden. Roger Craig Smith speelt waarschijnlijk de rol van Batman in het spel, want hij retweette de onthullingstrailer op X, maar verwijderde zijn retweet kort daarna.

Na het zien van de trailer gaven veel fans negatief commentaar op het spel, vooral vanwege de VR-factor. Maar dat het een VR-game is, betekent niet dat het niet goed is; het bewijs hiervoor is te zien in VR-titels als Half-Life: Alyx. En dit is de tweede Batman: Arkham-game die in Virtual Reality wordt uitgebracht; de eerste is Batman: Arkham VR.

Batman: Arkham Shadow zal exclusief zijn voor de Meta Quest 3. Er is nog geen specifieke releasedatum, maar we krijgen waarschijnlijk meer informatie over de game tijdens het komende Summer Game Fest evenement op 7 juni. Zorg ervoor dat je onze vertrouwde prijsvergelijker bekijkt om de beste deal voor topgames te krijgen, vooral als je Batman: Arkham Shadow preordert.

  • Officiële website : Batman Arkham Shadow
  • Categorieën :
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Oculus Studios
  • Modus :
  • Verschijningsdatum : 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief