Gameplaytrailer voor Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1 onthuld

Gameplaytrailer voor Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1 onthuld

Suicide Squad: Kill the Justice League is een action-adventure shooter game ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgegeven door Warner Bros. Games. Suicide Squad is gebaseerd op het DC Comics-team Suicide Squad en is een spin-off van de Batman: Arkham-serie en een vervolg op Batman: Arkham Knight. De verhaallijn van het spel speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van Arkham Knight af en volgt vier superschurken - Captain Boomerang, Deadshot, Harley Quinn en King Shark - die door Amanda Waller worden samengebracht en naar Metropolis worden gestuurd om de buitenaardse indringer Brainiac te stoppen en de leden van de Justice League te doden die onder zijn invloed zijn gekomen.

Op 22 maart hebben Warner Bros. Games en Rocksteady de gameplaytrailer voor seizoen 1 van Suicide Squad: Kill the Justice League. Het eerste seizoen van Suicide Squad: Kill the Justice League brengt ons een van de meest iconische schurken van het Batman-universum:

 

 

Zoals eerder aangekondigd zal de Joker de eerste en gratis post-launch DLC toevoeging zijn voor de speelbare cast. De Joker komt met een geheel nieuwe Traversal kit, waarbij hij zijn explosieve paraplu gebruikt om door de stad te vliegen. In de lucht kan de Joker zijn paraplu openvouwen om zachtjes naar de grond te zweven (terwijl het beneden explosieven regent), of erop rijden om met grote snelheid vooruit te duiken.

De lancering van een nieuw seizoen betekent een nieuwe wereld om te verkennen tijdens de Incursion- en Mayhem-missies. In Seizoen 1 is Metropolis geïnfecteerd met de verwrongen geest van The Joker, waardoor een duister komische weerspiegeling van de Stad van Morgen ontstaat.  Suicide Squad: Kill the Justice League Season 1 bestaat uit twee afleveringen, elk met nieuwe Incursions en Strongholds; missies en activiteiten; DC Super-Villain-thema wapens, uitrusting en cosmetica; Justice League-infused Brainiac variant baasgevechten; en meer.

Episode 1: Angst begint op 28 maart en voegt nieuwe uitrusting toe die is geïnspireerd op de angstaanjagende gifstoffen en vergiften van Scarecrow en beruchte voorwerpen met Mad Hatter, Merlyn en Dr. Psycho. Deze Episode bevat veel nieuwe missies die je kunt voltooien terwijl je vecht en energie opdoet. Er komen een nieuwe Mayhem-missie en Assault-missies, maar ook een nieuw type Incursion-missie: "Combat Incursions". Met deze op gevechten gerichte Incursies kan het team doen waar ze goed in zijn: een paar Coluan-hoofden tegen elkaar slaan zoals ze zelf willen.

Episode 2: Duality wordt uitgebracht als een update halverwege het seizoen en bevat een nieuw missietype, nieuwe Green Lantern vijanden, nieuwe Two-Face Infamy uitrusting en nieuwe Notorious wapens gebaseerd op DC Super-Villains Reverse-Flash en Black Manta.

Het aankomende seizoen 1 van Suicide Squad: Kill the Justice League belooft een opwindende uitbreiding van de game, met iconische schurken zoals de Joker met unieke traversale vaardigheden en een verwrongen versie van Metropolis om te verkennen. Zorg ervoor dat je niets mist van de actievolle chaos en spannende avonturen die je te wachten staan door onze prijsvergelijker te gebruiken voor de beste aanbieding voor Suicide Squad: Kill the Justice League.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief