You are here
We also support
 
 
 
 

Bekijk de wapens in Ratchet & Clank: Rift Apart

Bekijk de wapens in Ratchet & Clank: Rift Apart
NEWS 19 mei 2021 15:00

Hoewel videospelletjes in het platformgenre de neiging hebben om vergelijkbare gameplay mechanieken te vertonen, zijn er toch een paar die bepaalde kenmerken bevatten die ze feller doen schitteren dan andere. Zo voegt de Ratchet & Clank serie derde-persoons schietmechanieken aan de mix toe om een behoorlijk uitdagende en spannende ervaring op te leveren, waardoor dit onwaarschijnlijke paar avonturiers een favoriet van de fans is geworden. De komende release van Ratchet & Clank: Rift Apart volgende maand brengt ze terug in een nieuw episch avontuur. Ze zullen opnieuw het universum moeten redden van de kwade plannen van Doctor Nefarious, die de controle over alle dimensies probeert over te nemen door een artefact te exploiteren dat in staat is portalen naar andere werkelijkheden te openen.

Een van de sleutelelementen in Ratchet & Clank: Rift Apart zijn de wapens die onze helden zullen gebruiken. In het spel zal Clank het belangrijkste personage zijn om puzzels te voltooien, maar Ratchet is meestal belast met het neerschieten van alle vijanden die ze tegenkomen. Hij zal een breed scala aan wapens tot zijn beschikking hebben en elk ervan zal hem extra mogelijkheden bieden. Met behulp daarvan zal hij van de ene plaats naar de andere kunnen teleporteren, dodelijke aanvallen kunnen ontwijken, vijanden bevriezen, elektrocuteren of zelfs in stukken opblazen terwijl hij door allerlei dimensies trekt. Je kunt er een paar in actie zien in een nieuwe video, gepubliceerd door Insomniac Games.

 

 

Ratchet & Clank: Rift Apart belooft veel plezier te leveren met de combinatie van platformen en derde-persoons schieten. Met gedetailleerde graphics, enkele nieuwe mechanieken, en veel verrassingen zijn we er zeker van dat het spel een hit wordt onder de fans van het genre als het op 11 juni op Playstation 5 verschijnt. Onthoud dat je Ratchet & Clank: Rift Apart tegen de beste prijs door onze prijsvergelijker te bezoeken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief