Ratchet & Clank: Rift Apart komt uit op PC

Ratchet & Clank: Rift Apart komt uit op PC

Ratchet en Clank zijn twee iconische personages waarvan de avonturen tot nu toe exclusief waren voor PlayStation consoles, op een paar spellen voor mobieltjes na. De spellen in de saga combineren schietactie met platformen om een snelle ervaring te leveren die veel aanhangers heeft. Het duo is een favoriet van de fans sinds het eerste spel in de serie uitkwam in 2002. Sindsdien hebben we Ratchet en Clank in vele avonturen gezien, maar het laatste deel in de serie, Ratchet & Clank: Rift Apart, is heel opmerkelijk. Het bevat indrukwekkende graphics, een op zichzelf staande verhaallijn en een paar nieuwe personages die de spelers kunnen ontdekken. Insomniac Games heeft daar rekening mee gehouden om het te kiezen als het eerste spel in de serie dat op de PC wordt uitgebracht.

Een welkome lancering

Ratchet & Clank: Rift Apart plaatst beide vrienden na de gebeurtenissen van Into the Nexus tegen hun kwaadaardige aartsvijand. Wanneer Doctor Nefarious probeert een apparaat te stelen dat breuken tussen dimensies kan openen, activeert het per ongeluk en begint willekeurig deze portalen te openen. De helden en de schurk worden naar een andere dimensie getransporteerd waar ze gescheiden worden. Ratchet zal zijn vriend moeten vinden en een manier zoeken om terug naar huis te keren en Doctor Nefarious ervan te weerhouden een ravage aan te richten. 

 

 

Als je Ratchet & Clank: Rift Apart op PlayStation hebt gespeeld, zul je ontdekken dat het best een spannend spel is, met kleurrijke graphics en een goed verhaal. De PC-versie van het spel beschikt over Ray Tracing, ondersteuning voor ultrabrede monitoren, controller, volledige ondersteuning voor muis en toetsenbord met aanpasbare besturing, en allerlei andere grafische verbeteringen om de best mogelijke ervaring te leveren.

Natuurlijk is de aankondiging met vreugde ontvangen door de fans van de serie en nieuwkomers die het voor het eerst zullen ontdekken. Het spel lanceert op 26 juli 2023 voor de PC via Steam en Epic Games Store en je kunt je Ratchet & Clank PC-sleutel al met onze prijsvergelijker aanschaffen als je de goedkoopste prijzen wilt vinden. 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief