Ratchet & Clank: Rift Apart heeft een verschijningsdatum

Ratchet & Clank: Rift Apart heeft een verschijningsdatum

Het spel werd voor het eerst onthuld tijdens Sony's Playstation 5 last Juni en de fans van de serie hebben sindsdien reikhalzend uitgekeken naar het spelen van Ratchet & Clank: Rift Apart. We hebben sinds de aankondiging al heel wat dingen over het spel te weten kunnen komen, vooral door de gameplay demo die in augustus vorig jaar verscheen.

Er is zojuist een nieuwe video verschenen, en die doet iets beters dan de geschiedenis van het spel uit de doeken doen of de gameplay tonen. Het geeft ons eindelijk de officiële verschijningsdatum voor Ratchet & Clank: Rift Apart. Het nieuwste deel van de serie, ontwikkeld door Insomniac Games, verschijnt op 11 juni 2021, nauwelijks een jaar na de officiële aankondiging van het spel. De release van Ratchet & Clank: Rift Apart zou oorspronkelijk dicht bij de release van de Playstation 5 gebeuren, het enige platform waarin je het spel zult kunnen spelen, maar het is vrij duidelijk dat het is uitgesteld. Het uitstel is niet zo'n groot probleem door het huidige tekort aan next-gen consoles, dat vrij waarschijnlijk nog wel even zal aanhouden, want voorspellingen zeggen dat het tot het eind van het jaar zal duren. Het is zelfs mogelijk dat de release van Ratchet & Clank: Rift Apart, dat alleen op sony's next-gen verkrijgbaar zal zijn, is uitgesteld om spelers meer tijd te geven om hun PlayStation 5 te halen.

 

 

Hoe dan ook, Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt op 11 juni op Playstation 5 en het laat je je twee favoriete personages weer ontmoeten. Ze zullen het opnieuw moeten opnemen tegen Dr. Nefarious en zijn plannen verijdelen om scheuren tussen verschillende dimensies te openen om chaos over de wereld te verspreiden.

Terwijl je wacht op de release van Ratchet & Clank: Rift Apart, kun je onze prijsvergelijker bezoeken om het tegen de beste prijs te krijgen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief