Bereid je voor op Final Fantasy VII Rebirth met een verhaalvideo

Bereid je voor op Final Fantasy VII Rebirth met een verhaalvideo

Final Fantasy VII wordt beschouwd als het beste spel in de hele franchise en de nieuwste versies hebben veel succes gehad onder de fans. Final Fantasy VII Remake Intergarde heeft een compleet andere gameplay die meer gebaseerd is op actie dan op beurtgebaseerde gevechten om een unieke ervaring te leveren. Het laat de fans de eerste aflevering van het klassieke verhaal herbeleven op een moderne manier die veel spectaculairder is en tegelijkertijd nieuwe stukjes en verrassingen toevoegt. Final Fantasy VII Rebirth gaat verder met het verhaal van het originele spel, maar met indrukwekkende graphics en extra nieuwigheden.

Het verhaal gaat verder

De release van Final Fantasy VII Rebirth staat gepland voor 29 februari op PlayStation 5 en er is een enorm legioen fans dat erop zit te wachten. Square Enix heeft een nieuwe video vrijgegeven waarin het verhaal van het spel tot nu toe wordt herzien en een nieuwe reeks foto's die enkele stukjes gameplay van het aankomende spel onthullen. De video biedt een heel overzicht van de gebeurtenissen in het vorige spel en het is een goede manier om je voor te bereiden op de komende release.

 

 

Final Fantasy VII Rebirth zal nieuwe personages introduceren, waaronder Yuffie, die deel zal uitmaken van je party na haar eerste verschijning in de uitbreiding Intermission. Het spel beslaat het volgende deel van het verhaal in de oorspronkelijke titel, tot aan de gebeurtenissen in de Vergeten Hoofdstad, maar de nieuwe versies nemen de gebeurtenissen in een andere volgorde op, dus je kunt wat verschillen verwachten. Het is niet nodig om het eerste spel te spelen om van Final Fantasy VII Rebirth te genieten, maar het is wel het beste als je het verhaal niet kent en je krijgt er een exclusieve summon materia voor.

Of je nu een doorgewinterde fan van de serie bent of het spel hebt ontdekt door de remakes, je moet de beste deals voor Final Fantasy VII Rebirth-codes bekijken met onze prijsvergelijker als je je begin 2024 wilt onderdompelen in dit epische verhaal.

  • Officiële website : FFVII Rebirth
  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 29 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief