Eneba COM
 
 

Het tweede deel van de Final Fantasy VII Rebirth demo is beschikbaar

Het tweede deel van de Final Fantasy VII Rebirth demo is beschikbaar

Final Fantasy VII Rebirth is dichterbij dan ooit en Square Enix probeert spelers op alle mogelijke manieren aan zich te binden. Vandaag heeft de uitgever een update uitgebracht voor de Final Fantasy VII Rebirth demo getiteld "Dawn of a New Era in Junon." Deze gratis demo borduurt voort op de eerder deze maand uitgebrachte "Fall of a Hero in Nibelheim" en geeft een kijkje in de uitgestrekte wereld die spelers te wachten staat in het meest geanticipeerde spel van 2024.

"Dawn of a New Era in Junon" is een gratis update van de bestaande demo en toont Cloud, Tifa, Barret, Aerith en Red XIII die opduiken aan de rand van Junon, een versterkt fort met een onderwaterkrachtcentrale. Dit speciaal voor de demo gemaakte voorproefje speelt zich enkele uren in het hoofdverhaal af en laat een klein deel zien van de enorme wereld van het spel die spelers vrij kunnen verkennen. Vind schatten met een trouwe Chocobo, maak waardevolle voorwerpen met de nieuwe Item Transmuter en wees getuige van de eerste ontmoeting van de cast met Wutai ninja Yuffie Kisaragi.

 

 

De nieuwe update verbetert ook de visuele getrouwheid in de prestatiemodus, zoals Square Enix heeft beloofd. Er is ook een voorproefje van de open-wereld taken, een functie die wordt gegeven door het terugkerende personage Chadley. Hij belooft Final Fantasy VII Rebirth te vullen met content. Combatopdrachten zijn missies waarbij de groep het opneemt tegen monsters op de kaart terwijl je tijdens het gevecht opdrachten uitvoert, zoals het doden van de vijand voor een tijdslimiet of het laten wankelen van de vijand.

Dit is het perfecte moment om de tweedelige demo te downloaden ter voorbereiding op de wereldwijde release van Final Fantasy VII Rebirth. Spelers die het eerste deel, "Fall of a Hero in Nibelheim", voltooien, ontvangen de Kupo Charm en Survival Set en kunnen hetzelfde deel overslaan in het volledige spel bij de release, zodat spelers vroeg aan het avontuur kunnen beginnen. Als spelers er de voorkeur aan geven, kunnen ze het deel ook opnieuw beleven.

Opgeslagen gegevens van het deel "Dawn of a New Era in Junon" kunnen niet worden overgezet naar het volledige spel, omdat de inhoud is aangepast voor een compactere ervaring. Fans en nieuwkomers kunnen nieuwe vormen van verkenning ervaren terwijl ze krachtige synergie-aanvallen gebruiken en getuige zijn van de banden tussen personages die tot uiting komen tijdens gevechten - nieuwe functies die de gevechten verbeteren die in Final Fantasy VII Remake zijn geïntroduceerd.

Final Fantasy VII Rebirth is beschikbaar voor PlayStation 5 op 29 februari 2024. Het is een timed exclusive en er wordt verwacht dat er in de toekomst ook een pc-versie komt. Kijk in onze prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen voor Final Fantasy VII Rebirth en ervaar het tweede deel van de trilogie die een van de meest klassieke RPG's uit de geschiedenis van videogames herschept.

  • Officiële website : FFVII Rebirth
  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 29 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief