BG PPC IG EN
 
 

Beyond Good and Evil - 20th Anniversary Edition komt volgend jaar uit

Beyond Good and Evil - 20th Anniversary Edition komt volgend jaar uit

Beyond Good and Evil is een cultvideospel dat veel volgelingen over de hele wereld heeft. Het spel werd aanvankelijk niet zo goed verkocht, maar heeft in de loop der jaren een grote schare fans verzameld, deels omdat het is gemaakt door Michel Ancel, de vader van Rayman. Diezelfde volgelingen wachten al een hele tijd op de release van het vervolg. Ubisoft kondigde het jaren geleden aan en liet de fans achter met een video en geen releasedatum. Daarna waren alle berichten over Beyond Good and Evil 2 geruchten, vooral sinds Ancel de wereld van videogames verliet om zich op andere zaken te richten.

Een onthulling die niet bedoeld was

De viering van de 20e verjaardag van het spel brengt het weer in het nieuws, maar op een wel heel onverwachte manier. Beyond Good and Evil - 20th Anniversary Edition werd onlangs aangekondigd op een inmiddels verwijderde Xbox Store-pagina en was zelfs even speelbaar via Ubisofts gameplatform. Deze nieuwe versie van het originele spel zal geremasterde graphics in 4K en 60 FPS bevatten, evenals andere gameplay-verbeteringen. Het lijkt er echter op dat al deze informatie te wijten was aan een interne fout en Ubisoft probeerde het zo snel mogelijk te laten verdwijnen. Uiteindelijk heeft het bedrijf het bestaan van de game bevestigd en zal het er in de toekomst meer informatie over delen.

 

 

De release van Beyond Good and Evil - 20th Anniversary Edition staat volgens Ubisoft gepland voor "begin 2024" en het zal niet lang meer duren voordat we meer details weten over deze nieuwe versie van het avontuur van Jade. Helaas is er geen nieuws over een mogelijke release van Beyond Good and Evil 2, wat niet echt verrassend is aangezien de game volledig van de radar is verdwenen.

Als het nieuwe spel klaar is, kun je met onze prijsvergleicker een goedkope Beyond Good and Evil - 20th Anniversary Edition-code kopen voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Ondertussen zul je het bij het klassieke Beyond Good and Evil-avontuur moeten houden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief