Beyond Good and Evil, 2 is nog in ontwikkeling

Beyond Good and Evil, 2 is nog in ontwikkeling

Vanaf vandaag kunnen alle fans van Michel Ancel en Beyond Good and Evil genieten van de nieuwe versie van het klassieke avontuur in de vorm van Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition. Het vieren van de verjaardag van de veelgeprezen titel van Ubisoft met een geremasterde versie is geweldig, omdat de fans zo het originele avontuur kunnen herontdekken. Ubisoft heeft onlangs bevestigd dat Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition een ervaring biedt die verder gaat dan moderne visuals, want het spel bevat ook een nieuwe verhaallijn die dieper ingaat op het verleden van Jade en het spel verbindt met het toekomstige vervolg.

Nog steeds levend

De onmiddellijke reactie van de community was om te vragen naar Beyond Good and Evil 2, dat lang geleden totaal van de radar is verdwenen. Ubisoft heeft vorig jaar veel projecten geschrapt om zich te concentreren op zijn meest winstgevende franchise, en dat heeft uitstekend gewerkt met Assassin's Creed Mirage en Prince of Persia: The Lost Crown. Er waren veel vermoedens dat Beyond Good and Evil ook zou worden geannuleerd, hoewel dit nooit is bevestigd. De aankondiging van Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition bracht hoop voor de fans van de franchise, en nu is er een officiële bevestiging via X: Beyond Good and Evil 2 is nog steeds in ontwikkeling.

 

 

De bevestiging is geweldig, maar er is nog steeds geen antwoord over een mogelijke releasedatum voor Beyond Good and Evil 2. Zoveel jaar nadat het spel werd aangekondigd, hebben we nog steeds alleen een spectaculaire filmvideo die een geweldig avontuur belooft. Hopelijk is de release van Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition vandaag genoeg om wat gebeurtenissen in gang te zetten, zodat we in de nabije toekomst meer nieuws over het vervolg krijgen. Hoe dan ook, of je nu de nieuwe versie van Jade's oorspronkelijke avontuur wilt verkennen of wilt wachten met het pre-orderen van Beyond Good and Evil 2 wanneer deze beschikbaar is, je kunt er zeker van zijn dat onze prijsvergelijker je de beste deals biedt om je favoriete games te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief