Beyond Good and Evil krijgt een 20e jubileumeditie, maar het vervolg ontbreekt nog steeds

Beyond Good and Evil krijgt een 20e jubileumeditie, maar het vervolg ontbreekt nog steeds

Beyond Good and Evil is een actie-avontuur dat in 2003 werd uitgebracht door Ubisoft. Dit veelgeprezen spel wordt beschouwd als een van de beste aller tijden en als een meesterwerk van Michel Ancel, de beroemde bedenker van de Rayman-serie. Met zo'n achtergrond is het geen wonder dat Ubisoft meer dan bereid is om een speciale editie van het spel uit te brengen ter gelegenheid van de 20e verjaardag. De Franse uitgever heeft aangekondigd dat er morgen tijdens de Limited Run Games Showcase meer nieuws over Beyond Good and Evil - 20th Anniversary Edition komt.

 

 

Waar blijft het vervolg?

Het is nogal verrassend dat zo'n aankondiging is gedaan via het officiële Beyond Good and Evil 2-account op het sociale mediaplatform, en dat komt vooral omdat het vervolg sinds de aankondiging met een spectaculaire filmtrailer zes jaar geleden niet meer in actie is gekomen. Sindsdien lijkt het erop dat het spel om onbekende redenen in een ontwikkelingshel is beland en er wordt ernstig aan getwijfeld of het ooit wordt uitgebracht. Michel Ancel is gestopt met het ontwikkelen van videogames en er is geen nieuws van Ubisoft over het project. De officiële website van het spel is echter nog steeds in de lucht en voor zover iedereen weet is het spel niet geannuleerd.

 

 

Het evenement van morgen zou een mooie gelegenheid zijn om de fans te voorzien van een update over de situatie van Beyond Good and Evil 2, maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren. Misschien bewaart Ubisoft het als troefkaart als Beyond Good and Evil - 20th Anniversary Edition niet opweegt tegen de teleurstelling van een enorm legioen fans die al zoveel jaren wachten op nieuws over het vervolg. Hoe dan ook, als je een bezoekje wilt brengen aan het originele spel, het is nog steeds verkrijgbaar op PC en je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om een exemplaar van Beyond Good and Evil tegen de beste prijs te bemachtigen. We hopen dat de Anniversary Edition morgen goed nieuws brengt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief